Mässa och distanspass!

Tjohej gott folk. Ni är säkert ute och springer.. bäst det va ;)

Själv har man hunnit med lite grejer denna lilla söndag. Packade väskan för mässa imorse och hamnade i Craft-montern precis som planerat. Ni vet ju att Craft är med och sponsrar denna lilla Duracell, och dags att ge tillbaka lite!

Sålde Trekkings-grejer för fulla muggar tillsammans med vapendragarna Virre och Micke. Stackarna hamnade med överpratiga Duracellen i 4h. Haha.. skojigt värre! Dessutom dök Snabb-Erik upp (känd från IronmanAlex blogg för galna intervalltider).

Jag hade inga störra problem att sälja Craft-prylarna. Bra saker säjer sig själva, speciellt till rabatterade priser. Känns ju alltid lika bra att rekommendera deras prylar, just för att det är BRA saker. Känner mig grymt tacksam för att de gärna ser sina prylar på denna Duracell.

 

Efter 4h snackande och ganska många timmar sedan frukost var det alltså dags att springa. Hur skulle detta gå? Lite svårt med energiförrådet. Hade planerat löpning direkt, bara på med tights och i med jeansen i väskan.

Med en proteinbar i magen och en kopp kaffe så stack jag vidare.

Låg puls som tusan. Kändes bra. Dock tunga ben, ryggan var rätt så tung på ryggen. Lite sega ben. Kände nog fortfarande av fredagskvällens marathon faktiskt. Rullade dock framåt i ett ganska grådaskigt Stockholm. Försökte förgylla stan med en ny inhandlad färgglad buff ;)

Från Älvsjö vidare mot Hornstull, rullade runt Riddarfjärden och Skeppsholmen. Framme i Fridhemsplan efter ca 20km och drygt 2h och kände mig ganska nöjd. Energin fanns inte riktigt där. Om det var det dåligt fyllda glykogenförrådet, den tunga väskan eller gårdagsnattens sena hemkomst från middagsbjudning -who knows? Men huvudet var inte riktigt med, och kroppen trött.

Så även om 20km inte är långpass för mig längre så var jag tillfreds. Hellre springer jag 3 mil extra någon dag när den känslan infinner sig, än springer 1 mil extra en dag som denna, då det inte ger mig någonting.

Stannade vid rätt tillfälle och fortsatte hemåt med t-banan. Inte likt mig, men rätt idag. Helgens 60km är lite mindre än vanligtvis, men vad tusan, även mina ben måste vila ;)

Njöt du av dagens runda?