Mot dagens mil!

Onsdag och lçpning igen.

Vi ater, skrattar och springer. HELA TIDEN.

Folk delar gladje, vaselin och vinflaskor. Och alla stannar nar nagan far en sten i skon, eller maste pinka. Man ar en liten familj.

Nu lamnar vi Vila Gale och springer vidare!

Far inte over nagan bild sa jag kor pa denna :)

4 Comments

  1. Lorena

    Sitter med bruten fot och försöker vända tankarna, vad tänker jag då? Jo, jag tänker, nästa år ska jag åka på äventyrsvecka i Portugal! I sommar ska jag springa med Mirre och co till visingsö, i höst kanske jag kan köra någon mara.

    Njuter av dina reseberättelse, avverkar inte en meter, men försöker vara stark och positiv, går rätt bra. Spring några varv extra i sanden för mig! Kram

  2. i like these rs gold they fit properly.. however appear good

  3. A terrific post, I simply given this onto a colleague who was doing a little analysis on this. along with he in fact purchased me dinner because I discovered it for him.. .. So allow me rephrase that: Thanks for the treat! But yeah Thank you for spending the time to talk concerning this, I sense strongly about it plus enjoy reading more on this topic. If possible, as you become expertise, would you mind updating your webpage with more info? It is very helpful for me. Two thumb up for this share!

Comments are closed.