230km klara!

50+43+42+46+49 = 230km ! Kan siffrorna bli battre an sa? Nej nej, detta blev perfekt for den siffernord jag ar. Otroligt tillfredsstallande hehe ;)

For det forsta ar det ju omojligt att sammanfatta de tva senaste dagarna pa ett par minuter, det har ju hant SA MYCKET. Men man far gora ett forsok och hoppas att bilderna sager mer an mina ord.

Sa vad gjorde vi i torsdagsmorgon? Jo, vi satte av mot taltet!

Jag upplevde inte torsdagens lopning som supertuff, utan jag var mest fascinerad (vilket jag har varit mestadels den har tiden) over att benen vaknade och bara satte igang, precis som vanligt!

Jag har dragits med ett skavsar och brant mig pa ora och vader (jag vet, ora och vader!) men uttover det ar jag forbannat lyckligt lottad. Milen har blast ivag och orken har funnits dar hela vagen! Jag har kant mig otroligt pigg och stark och njutit av det.

Spenderade en stor del av torsdagens lopning med att dromma om TEC. Hundra miles, here I fucking come!! Uppenbarligen finns det otroliogt manga mil att hamta i de har pjucksen, och man kan ju inte vara annat an tacksam for den kropp man har som bara gar, gar och gar :) :)

Sakta men sakert tog vi oss alltsa framat mot Monte gordo som ni ser pa bilden, och torsdagens 46km bjod pa vackra vyer och manga skratt – precis som de tidigare dagarna!

Jag smçrjde som en tok och jag lovar, jag har fatt lida for att jag sprang forsta dagens 5 mil utan solskydd. Jag har ALDRIG brant mig sahar forut. Hahaha.. mamma jag lovar att vara smartare nasta gang…

Snygg bild va»? Den bjuder jag pa.

Efter diverse eskapader, som tex tagrals sa var vi antligen framme pa campingen. Efter att ha slangt sig ner pa 4-stjºrniga hotellsangar skulle det alltsa bli dags for att sova pa camping ihop med alla andra. Det var ganska tufft ska jag erkanna, just for att man vant sig med bekvamligheten pa hotellen – men overlever gor man ju forstas. Lite extra aventyrligt och efter en supergod middag sa lag vi dar och tisslade o tasslade t8illsammans i vara talt.

Snyggt nog stod vara talt precis i narheten av ett discotek utanfor campingen, haha, kan man ha mer otur? Magdalena var lite hçgljudd efter nagra ol ocksa, sa det blir inte sa mycket somn.. ;)

Men dagens sista lopdag startades i alla fall pa basta satt med fruktsallad, farskpressad apelsinuuice, cappuccino och solstralar. Benen var installda pa lopning och tacksamheten mot dem enorm. Kara sma ben, sa grymma och fina ni ar!

Nu var alla olika starka och vi blev en gang-grupp och en lopargrupp. Vi i lopargruppen skrattade och ar lyckliga, tank att fortfarande kunde springa sa starkt! Milen passerades nastan snabbare sista dagen an nagan annan dag fram till lunch, LIVET VAR GOTT!!

Efter lite strul med grupper som kom bort sa gjordes ett beslut om att alla skulle ga gemensamt en ganska lang sista stracka. Ett beslut jag inte personligen uppskattade da jag var toppenfrasch i benen, men som accepterades da hela gruppen skulle komma gemensamt i mal. Startade tillsammans, avslutade tillsammans liksom. Jag ar otroligt imponerad av de som har kampat med distanserna varje dag, vissa rent ut sagt skadade, och anda tagit sig hela vagen i mal. Vilka pannben!

.. sedan fick vi ett mycket fint bemotande nar vi efter ca ett marathon antligen kom fram till vart hotell i Monte Gordo!

Efter lite snackisar sa var det inte alls dags att checka in, nej nej nej! Nu var det dags att pannbena sig igang igen! Benen var LIIIIITE sega kan jag meddela, men igang kom dem till slut efter en massa chipsatande med springtimepubliken.

Mot spanska gransen och Villa Real, mot det VERKLIGA MALET!

4km till malet, sakta, sakta men sakert kom vi dit. Vi drog pa lite tempo och njçt av lopningen, och sa var vi snart dar! Vid farjelaget, vid spanska gransen. Fran Ponte San Vicente till Villa Real. HELA den portugisiska vastkusten hade avklarats! Jag och Hanna i partykjolar festade pa hamnen :)

Sedan hur vi tog oss tillbaka till hotellet?

Jora, vi OKADE!

Fan vad man orkar mer an vad man tror. Jag blaste igang benen rejalt och satte av i rejal fart. Sista kilometern ville jag kanna att jag levde och den gick pa ca 4.30!

Nu mina vanner har jag ett bra sjalvfortroende infor TEC. Jag har sprungit 230km och jag har varit STARK IN I DET SISTA. Det finns massa fler mil att hamta!

Livet e gott, BRING ON THE MILES!

17 Comments

 1. Så jäkla grymt!! Är jätteimponerad! Njut nu av värmen och allt det härliga där nere!

 2. Helt otroligt fantastiskt! Finner knappt ord! Ska bli så spännande att följa din TEC framfart

 3. Sjukt imponerad – bra jobbat!!

 4. Vilken vecka, blir verkligen avis!

  Du verkar grymt stark inför TEC! Lycka till nästa helg!

 5. Elin

  otroligt imponerad!! du är en stor inspiration för mig!

 6. Härligt jobbat!
  Vi syns nästa helg!

 7. Bernt

  Skitbra Mirre :-D Du ska få bästa servicen på TEC! LOVAR :-)

 8. Otroligt imponerande! :)

 9. Grymt! Jag planerar att försöka komma ut och heja på er några varv under TEC, isf ska jag heja fram dig när jag ser dig. Heja heja!

 10. im pretty sure gerrard or rooney have done more for the club then the likes of shearer and beardsley combined. get your shit straight mates

 11. Good to become visiting your blog once more, it continues to be months for me. Properly this article that i’ve been waited for so long. I require this article to complete my assignment in the university, and it has exact same subject with your write-up. Thanks, good share.

 12. This type of runescape are absolutely fashionable runescape so are superb, They are really original and appearance remarkable!

 13. i purchased maylins found in candy. they may be sophisticated not to mention nice, however hair was wearing affordable as well as cause harm to your foot or so the alignment. i just will have to study don’t bring in rusty hearts power leveling 24/7 they usually will not injure.:]

 14. I’m not one of those readers that comments on articles often, but yours really compelled me. There’s a lot of interesting content in this article that is interesting and bold.

 15. I every time emailed this website post page to all my contacts, as if like to read it afterward my links will too.

Comments are closed.