5 dagar kvar

Jag känner mig väldigt nervös, motiverad, rädd, förväntansfull och nästan halvt skräckslagen inför uppgiften att springa 100 miles på lördag.

Hur man förmodligen inte ska ladda upp är att springa 23mil på 5 dagar och avsluta det hela med en partykväll som innebär hemskomst till hotellet halv fem fastän man skulle upp 07 för att hinna med transferbussen till flyget.

Inte bra, inte bra. Trött var ett understatement igår kan jag meddela. ;)

Men gjort är gjort, dags att blicka framåt!

5 dagar kvar. Idag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag och så smäller det på lördag. Herregud! Men vet ni vad? Jag längtar! Jag vill maxa kroppens kapacitet, det vare LÄNGE sedan nu. Jag minns knappt när jag senast verkligen sprang tills jag var totalt utpumpad.

På Tec händer det. Jag ska springa till jag går på knäna av trötthet.

Mat, sömn och förberedelser blir förhoppningsvis ett bra recept. Och så glädje på det, vad kan gå fel?

Kom igen nu vänner, nu jävlar kör vi!

7 Comments

  1. Du är grym Miranda!!

  2. Åh det låter ju sjukt roligt!! (Börjar fundera på om jag också blivit knäpp… springa 100 miles = sjukt roligt?! :-O haha). Ska skicka alla pepptankar jag har :-D Kommer du ha bloggen med dig som med ironman-utmaningen?

  3. Du är sa tuff! Skall bli riktigt kul att följa din uppladdning denna veckan!

    • Kronblom

      ”Snart måste jag dra ner på löpdistanserna och bli av med den trötthet som samlat sig i min kropp. På engelska kallas det här för ’tapering'”. (Citar ur Haruki Murakamis löparbok) Tips: Miranda är smart och laddar upp i bästa mys-soffan hela veckan- springer några rundor emellanåt i easy-fart!

  4. Det är nära nu! Nu kör vi!

  5. Mia H

    Jag är helt säker på att du kommer att fixa det galant! Jag ska försöka komma ut till Täby och heja på. Ladda järnet nu och stort lycka till!

  6. Det sitter i huvudet och den styrkan har du. Kommer bli magiskt, lycka till så ses vi i spåret. Grattis till en stong vecka på 230 km. Galet bra uppvärmning, hoppas du njuter av vila och energiintag nu.

Comments are closed.