Fantastisk helg

Igårkväll blev det att ta hand om kroppen och huvudet lite. Summera ihop helgen och alla intryck. Spendera tid med vänner och bara N-J-U-T-A av lördagens prestation.

Kroppen känns fantastiskt fastän det inte gått så lång tid sedan tävlingen. Igårkväll halvjoggade jag lite och det funkade. Jämfört med lördagskväll då jag knappt kunde stappla fram..

Ikväll skriver jag förresten om loppet, eftersom det brukar bli en roman som tar någon timma att skriva har jag inte hunnit med det än. Man vill gärna hinna ladda upp foton också.

Veckan som kommer blir det fokus på återhämtning. Onsdagen är uppbokad med cykeldebut med racern och torsdagen är bokad med lugn skvallerjogg. OM jag är stabil kanske det blir lite långsam långlöpning med mamma i påsk. Vore ju fantastiskt.

Det är roligt förresten, efter målgång i lördags ville jag säga upp allt vad ultra/löpning heter, men just nu älskar jag det bara ännu mer. Hjärnan är bra rolig. Den glömmer smärta och minns glädje. Fantastiskt. Har redan hunnit tänka ”nästa gång jag springer 100km…” Ja tänka sig, huvudet verkar ha bestämt sig för att det blir ännu en gång. Jajamen, jag fick mersmak. Men det tar ett tag dit, och tills dess ska jag njuta :)

Jag är bara så lycklig. Allt pepp på bloggen, via sms, mail och tillrop under loppet – alla är så förbannat UNDERBARA! Jag känner mig otroligt lycklig lottad för att ha det stödet. Underbart! Tack alla ni därute som har valt att följa mig och hört av er, det ger jättemycket!

Ser fram emot att summera ihop och genomleva loppet ikväll igen. Det händer mycket på 11h… eller förresten; 10h och 47min ;)

(Bernts snygga bild på våra SM-tröjor. Lite små, men himla snygga)

5 Comments

  1. Shit vilken prestation! Vad duktig du är tjejen!! Följer din blogg för fullt, grymt inspirerande ;) Mvh Annica

  2. Det är så grymt imponerande! Jag trodde iofs att du skulle fixa sub11-timmar utan problem. 12,5 minuter är ju faktiskt grymt mycket när man tänker efter :)

    Hoppas att kroppen reparerar sig snabbt nu då. Man har svårt att föreställa sig vad som händer med den när man springer konstant i 100k, grymt! Det är ju faktiskt längre än Jönköping-Visingsö tur och retur ;)

  3. Putchi

    Grymt!!! Vilken härlig revansch över bacillerna som ställde till det med TEC! Grattis och glöm inte uppdatera personbästa rutan!!

    Fascinerande det här med feedback. Du blir peppad av all feedback då får av dina läsare och samtidigt peppar du oss att spring. Håller på att rehab träna min hälsena, så ikväll blir det löpning i 3 gånger 1 minut! Då är det skönt att åtminstone få läsa om lite längre distanser.

  4. Du är grym! Och vad nära det var till sjätteplatsen! Grattis till en så bra plats och en härlig prestation!

  5. Anna

    ”Glömmer smärta och minns glädje..” hahhaaa… annars skulle det aldrig födas några småsyskon om det vore på något annat sätt!! ;)

Comments are closed.