Förväntningar

Jag diskuterade distans med en kompis. Nämnde att folk inte kommenterar på samma sätt längre på 5milsturer, att människor inte imponeras alls. Ingen höjer ögonbrynen.

Fast hon svarade direkt med att folk visst imponeras, men dem förväntar sig mer. ”Det är ingen förvåning, Mirre, att du fixar 50km. Det vet vi alla. Det är enkelt för dig.”

..och haha.. När jag såg den här artikelns titel så insåg jag bara en sak. Hon har helt rätt.

Men lät jag verkligen så kaxig när jag blev intervjuad??

5 Comments

  1. Fem mil är stort! Men visst, blir bortskämd av att läsa här, har du inte sprungit minst ett mara i veckan så är det något fel liksom… Du borde vara med i landslaget i löpning snart!

    • Miranda Kvist

      Haha du skämmer alltid bort mig Pernilla!!

  2. Mitt i prick – man blir, som läsare, inte så förvånad, MEN inte desto mindre tyst imponerad med en alltmer växande respekt (för att få det att låta riktigt krångligt). Det har faktiskt hänt sig att jag tänkt på mina långturer att ”det här är ju ingenting i jämförelse med hon mirandas..”, vilket får distansen att kännas kortare och fungerar som peppande! All credits to you, duracell! =)

  3. Haha, som då jag intervjuades för lokaltidningen här i stan förra hösten. Rubriken var ”Maraton för kort för Renqvist” ;) Lät lite mer skrytsamt än jag tänkt mig ;)

  4. Managed to get rusty hearts power level sooner presently just as Christmas time present provided by my favorite moms and dads. I love rusty hearts power level. They can be manner in addition to nice highly elegant. They may be a little bit of challenging to get down. Could not hang on to make rusty hearts power level to highschool ! I’m hoping to invest in the knit try subsequently !

Comments are closed.