Status Brottby

Oj så tråkigt att meddela detta men det blev ingen debut i Duathlon. Jag har jagat järnmännen 5 mil ut hit till Brottby och mestadels har det känts förjävligt och segt. Vet inte ens hur jag ska orka hem om jag ska vara ärlig ;)

Sådant som händer. Jag är nog ändå inte återhämtad på riktigt än sedan ultratävlingen? Eller en dålig dag. Vad vet jag, tittar avundsjukt på de som tävlar ändå, fast jag valde bort det. Får rannsaka mig själv och erkänna att jag kanske inte tagit det så lugnt i veckan som jag borde.

Att cykla 50km är väl inte hela världen men idag kändes jag så sliten att jag kastade in handduken. Vissa val gör man, förhoppningsvis var detta bra. En person sa en gång till mig att jag inte kan vila för mycket, och det stämmer nog, för att jag är verkligen dålig på det, i alla fall efter tävling.

Gråta ut och ta nya tag? ;)

12 Comments

  1. Syrran

    Äh låt han köra de själv, han kan behöva pinas lite ;P

  2. En tumregel är ju att det tar lika många dagar att återhämta sig efter ett lopp som loppet är långt i miles. Det betyder att återhämtningen efter ett marathon tar 26 dagar och återhämtningen efter ett 100 km:s lopp tar 62 dagar. Det är två månader, så låt det ta lite tid :)

  3. Klokt beslut! Du verkar lyssna betydligt mer på kroppen nuförtiden, även fast du fortfarande är lika ivrig att få in mer träning. Man blir tydligen klokare med åren ;)

    Det finns fler möjligheter att testa duathlon – och triathlon. Säsongen har ju precis börjat. Nästa söndag är det duathlon i Väsby, dit kan man ta pendeln! Fast du ska väl köra Lidingö på lördag? Då är det nog bättre att söndagen blir vilodag.

  4. Your tax plan will cost JOBS.

  5. Nice weblog right here! Also your site rather a lot up fast! What web host are you using? Can I am getting your affiliate link to your host? I wish my site loaded up as quickly as yours lol

  6. If they dont sign their #1, they would get the #2 pick next year as compensation. So if youre going to use that strategy, youre doing it thinking youll get a better player at #2 in 2012 than you will in 2011.

  7. Nice post! GA is also my biggest earning. However, it’s not a much.

  8. 1 nuclear plant stretching frayed nerves, the mood in the planet’s third-biggest economy always been grim

  9. Spot on with this write-up, I truly suppose this web site needs way more consideration. I’ll probably be again to learn rather more, thanks for that info.

  10. I am not real excellent with English but I come up this real leisurely to understand .

Comments are closed.