Gränna 300

Mitt och Susannes äventyr har verkligen börjat ta fart.

Jag är helt ansvarig för resväg och boende och har verkligen hållit på och lirkat för att få ihop det. Det är ju inte bara att printa en karta. Man måste vara hyfsat säker på att det är löpbart och att det finns energi att tillgå.

Eftersom vi inte har någon babyjogger utan väljer att springa med ryggsäckar så är det ju högst kritiskt vad man får ta med sig. Vi håller på och dealar med varandra och har oss. Suss ville till slut slänga vindjackan.. haha.. men den måste ju med. Och så laddare av olika slag, kamera, ett ombyte och tandkräm, solskydd, mascaran (döda mig jag vet), tandborsten, skavsårsplåster, vaselin och nagelsax. Bland annat. Men så till det kritiska, hur många sporttoppar ? Om ens en extra att byta med? Strumpor samma sak..

Vi kommer ju inte vara världens fräschaste folk på vår resa. Dag 4 är dock kortaste etappen på bara 23km och kommer att innebära vilodag och ”refreshing” med hårtvätt m.m. Gud vad kul det ska bli.

Resvägen är snudd på klar och jag har prickat ut pauser med 8-14km mellanrum längst med hela den 300iga sträckan. Ett MÅSTE att veta var vi kan få i oss energi längst med vägen, men också en mental pepp att alltid ha små etappmål.

Hotell är dessutom bokade och träningen är (?) gjord. Det enda som egentligen saknas är att vi inte har testat ut utrustningen än. Ska se om jag får tid att provpacka någon gång i veckan eller nästa, och helst testspringa.

Åh så jag längtar efter min semester nu!!!

4 Comments

  1. Åh. så spännande! När sticker ni iväg? Vill ju kunna följa detta äventyr…

  2. ÅH vilket äventyr!! KUL! :)

  3. Så himla roligt!!! Ska bli superkul att följa! O kul att planera… Mmm…

Comments are closed.