Jag har en plan

Back to work.

Tänk att det var lättare att komma upp kl 07 förra veckan för frukost kl 08 och avresa kl 09 för massa mils löpning.

Jag kommer på mig själv med att längta tillbaka stup i kvarten och önska att jag ska ut imorn igen, eller idag, eller tusan igår..

Fysiskt och mentalt var det en utmaning men jag nådde aldrig max; tappade varken det mentala eller kände mig fruktansvärt trött. Jag njöt verkligen av det.. En helt perfekt livsstil nästan?

20110816-075208.jpg

Hursomhelst, återhämta mig är dock nödvändigt. Kombinationen SwissAlpine + Gränna 300 har förstås ändå tagit på krafterna :)

Tanken är att köra på lugnt i augusti ut, träna när jag känner för det, träna lugnt, cykla, simma kanske och bara ta det allmänt mysigt. Inget program.

För att sedan när september kommer har jag 24 dagar på mig innan toppform och Berlin Marathon. Då slopar jag långpassen (försöker i alla fall) och lägger krutet på kvalitetspass i 2 veckor innan sista formtopparveckan innan avresedag.

Sedan hoppas jag kunna brassa på utav bara helvete på 3.23 !

Som syrran sa ”Vad är nästa grej? Du har alltid något på gång!”

Svar: Jajamen. Och jag har en plan ;)

2 Comments

  1. Spännande! Har du funderat nåt på att springa Trans europe footrace någon gång? Om nån ska klara det så är det väl du! Nästa år kör de mellan Skagen och Gibraltar, 420 mil.

  2. Khedron

    Att du skulle ta det lugnt tror jag på först när jag läser om det här på bloggen! ;-)

Comments are closed.