Måndagsröra

Idag har jag en ”ordna upp livet”-dag innan jag är tillbaka på kontoret imorn.

Ganska nödvändig dag faktiskt, med tanke på att jag mellanlandat här ett par gånger mellan mina resor till Jönkan, Schweiz, Italien, Kalmar, Gränna osv. Bombnedslag deluxe.

Fast å andra sidan my cup of the. Hellre 3 veckor på resande fot överallt då varje dag erbjuder en upplevelse än att sitta och rulla tummarna hemma.

Bara tanken på min semester gör mig lycklig. Tänka sig så mycket man kan uppleva på 3 veckor; Sommartåg, SwissAlpine, min gamla hemstad Morbegno, Järnmannen i Kalmar och långfärdslöpning mellan Sthlm och Gränna. Mums. Jag är så nöjd.

Men alltså, samtidigt skulle jag gärna spendera denna vecka med att fortsätta att springa.. fly vardagen ytterligare ett tag. Äventyra. Må gott. Äta och springa..

..och tänk att tanken på att springa 60km idag känns mycket mer inbjudande än att gå ner till tvättstugan..

5 Comments

 1. Ja, du har verkligen haft en aktiv semester! Skall på en supersnabbis till huvudstaden nu och spana in lite lägenheter måste fixa en fort så jag kan springa med på lite äventyr!

  • Miranda Kvist

   Bra där!! STort gilla :-)

 2. Både jag och min löparkompis läser din blogg och är superinspirerade, så idag var vi ute på ett 40 km långpass bara för att…. Så fortsätt löp och fortsätt skriva, så kommer fler ta efter! Tack!

  • Miranda Kvist

   Häääärligt jobbat!! :D

 3. I personally get my rusty hearts power level every single day. We’ve a traditional chocolates and additionally eggplant. They are really hence incredible and whenever a person’s focused on help troubles they have perhaps positions that you may placed into. Likewise, they can’t dye in any respect! My spouse and i poured apple fluids about my personal own and so they start looking wholly frequent!

Comments are closed.