Mantorp – Ödeshög 49km

Jorå, vi har sprungit idag med ;-)

Dagens mål var Ödeshög – ”ungefär” 47km visste vi. Vi visste också att det skulle ta en himla tid och hade egentligen inte siktet mer inställt på att vara på plats innan Ica-butiken stängde kl 20. Visst låter det crazy?!

Men det skulle få ta tid; det var helt okej. Bara efter 5km så behövde Suss fler skavsårsplåster så jag passade på att njuta av solen med en kaffe. Det hela genomsyrade verkligen hela dagen – no stress. Jag var väldigt tydlig med Suss om det då hon kände att hon ”sinkade” mig; men så var verkligen inte fallet. Jag kommer aldrig till Gränna utan henne, så ÄR det bara. Dessutom ser jag hur hon sliter och både beundrar henne och lider med henne.

Ytterligare ett stopp på vägen innan lunch fick bli Mjölby där vi smällde i oss fantastiska chokladbollar och drack kaffe och elektrolyter; en trevlig kombo!

20110812-104800.jpg

20110812-104809.jpg

Så med andra ord började vi tanka energi tidigt, och tur var väl det så varmt som det var. Ett inlägg kommer komma snart om hur vi jobbade rent praktiskt med att få i oss enegi, samt även hur vi lade upp både dagen och prylarna vi tog med oss.

20110812-104818.jpg

Våra ben har ju fått nöta en del nu, och det känns. Har man dessutom ont som Suss så är det knappast en dans att ta sig fram.

Men vi jobbade på, och strax efter Mjölby dök det upp en bil med en glad Håkan!! Bärandes av coca-cola och chips!! Vilken dröm Håkan, stort tack!!

20110812-105524.jpg

..och då kom vi bra mycket snabbare framåt och Väderstad uppenbarade sig!

En fantastisk kombo av västerbottenpaj, chips och cola fick med andra ord bli lunch, denna trevliga sommardag.

Jag peppade Suss och hon visade sin målmedvetna sida – vi skulle fram!

20110812-105608.jpg

Och medan jag fick njuta av en fantastisk sommarkväll med sol, väderkvarnar och landetvyn så vet jag att hon jobbade hårt.

Men jag ska meddela att även mina ben var tyngre och även jag kände att ”Ödeshög 12km” kändes lite väl långt när skylten kom, å andra sidan har jag verkligen blivit duktig på att bryta ner distansen i etapper.

Därmed invaggade jag Suss i 3km-etapper som blev ett lyckat inslag på sista milen, med promenad emellan. Sakta men säkert närmare!

20110812-105851.jpg

20110812-105922.jpg

.och snart dök Ödeshög upp och jag var så otroligt stolt över min resepartner. Stolt över henne som en liten ultramamma och mitt hjärta pumpade av glädje när jag äntligen fick ge henne en kram utanför Ica – innan de stängde – och säga ”we did it!!”

Att nämnas ska även att mina ben var riktiga sirapsben sista kilometerna och i behov av lite vila.

20110812-110336.jpg

Here we go alltså. Dag 6 av 7 klar. Dag 7 kvar. Blandade känslor förstås, men det är såklart jag vill nå målet hur kul det än är att ränna på vägarna. Imorn kl 16 är det två brudar som kommer komma farandes ner mot hamnen efter att ha sprungit från Södertälje – det är rätt coolt!

Tack och godnatt :-)

49 Comments

 1. Lisa G

  Det e inte så lite coolt… Känns svårt att hitta ord som är stora nog för att beskriva er prestation!

 2. Adult web Step into this is a good illustration for article marketing. Article marketing is the process of writing and submitting articles for the biggest purpose of adding anchor links to your site and it’s one of the quickest and most quality link building tactics on the market.

 3. Christmas EveChrist Jesus, our blessed hope.

 4. Another Dose of Proverbs 1722 Medicine What Have You Done with God Marilyn Meberg

 5. Are my Hormones Out of Whack … Understanding Female Hormonal Imbalance Gyno Groupie

 6. Servicio Provincial Tributario PUBLICACION ORDENANZA FISCAL EN BOP N 244 DE FECHA 27 DE DICIEMBRE DE 2005.

 7. How to be Sure You are Saved Ps Wayne Meyer 20 November 2011

 8. Medvantageindia.com Take The Advantage Of Medical Tourism In India With Medvantage

 9. Iphone5 vans case review amazon ebay buy sale

 10. Nailed It Nail Polish Trends for Summer nailsummerbabyblue BrandsExclusive Blog

 11. Succulent Grilled steak with salad

 12. these are definitely brilliant that i applied friends and neighbors and recognized i had produced to enjoy runescape gold. i have to be becoming my personal own designed for christmas time so i absolutely adore runescape gold now!

 13. I do agree with all the concepts you have presented in your post. They’re really convincing and will certainly work. Nonetheless, the posts are very short for starters. May you please extend them a bit from subsequent time? Thanks for the post.

 14. Finanz, Immobilien und Versicherungsmakler Neuigkeiten unsere neuen Tarife 100Sicherheit fr Hausrat auf dem Grundstck

 15. Kecelakaan Pesawat Asiana Tekor Ratusan Miliar

 16. What Is the Down Payment on a house

Comments are closed.