Ödeshög – Gränna 33km

Vi gjorde det!!!

Det finns mycket, mycket mer att skriva än en liten dagsrapport – och det kommer att komma mer. Men än så länge ska ni få en liten text om dagens 33km som rundade upp hela äventyret till 300km.. Så vackert :-)

20110813-102105.jpg

Två taggade brudar checkade imorse ut från prisvärda Ödeshög hotell och vandrarhem efter en god frukost. Siktet inställt, snart i hamn!

Båda fyllda med energi, energi som följt med hela vägen och som aldrig fallerat, och nytankade med att ”nu är det nära”.

Vore det inte för Suss ben så tror jag att hon hade sprintat hela vägen till Gränna, för den energin hade hon verkligen!! Och nu började hon sakna sina små kottar så hon nästan fick ont i bröstet :-)

20110813-102117.jpg

Vi tog oss – precis som de senaste dagarna – fram i den fart vi kunde. Närmare, närmare. 20km, 16km kvar, 9km kvar osv.

20110813-102831.jpg

20110813-102844.jpg

Tidigt uppenbarade sig Vättern på höger sida om oss och vi såg Visingsö. Vi gjorde lite utrop då och då ”tänk att vi är här?!! Från Södertälje!”

Glädjen var stor!!

Jag tänkte mycket på min kropp och mina ben och var så tacksam, här sticker man till Schweiz och värmer upp och drar sedan loss en långlöpnibg till Gränna! Jag är så lycklig över att ha en fysik som GER mig dessa upplevelser! Som gör att jag får uppleva sådana äventyr!

För det är precis vad jag har fått göra denna vecka. En häftig, speciell vecka som jag alltid kommer att minnas med en otroligt unik och fantastisk vän som jag beundrar och tycker så mycket om! Tänk sicken grej att få tänka tillbaka till och som alltid kommer att följa en.. ”som när vi sprang till Gränna…” :-))

20110813-103624.jpg

..och känslan var verkligen ”gött!!” när vi då äntligen fick svänga höger ner till färjeläget efter nästan 33km som bedrivits av löpning med lite gåpauser här och var uppför. Sedan förstår ni väl att det fick bli en extra pytterunda för jämna 33 (fast det förvånar väl ingen) innan vi sprang ner till färjeläget.

Med stora leenden mot varandra, ett par high-five och ”jäklar vad vi är bra!” så sprang vi ner och mötte min mamma, Suss mamma Mariette, hennes man Anders och kottar samt jättefina Lisa med familj som kommit och hejat – tack!

Nog minsann blev man lite tårögd när man blev omkramad av mamma och dessutom förstod att äventyret var över.. Vi hade gjort det liksom?!

20110813-104411.jpg

20110813-104418.jpg

20110813-104425.jpg

Så summa kardemumma är att summa kardemumma får komma senare ;-) men ni ska veta att detta är livet, det bara är så!

Jag är bara så lycklig över att Suss nappade när jag halvskojande frågade om vi skulle springa till Gränna.

Tack kompis, det här gjorde vi bra. Du kämpade hela dagen och förtjänar ett bragdguld, DU ÄR BÄST!!

Gränna 300 – done!

20110813-105052.jpg

9 Comments

 1. Lisa G

  Mållös… Längtar ihjäl mej efter föreläsningen med alla smarriga detaljer! Hoppas ni nu sover riktigt gott i era sängar, som de sanna hjältinnor ni är! På återseende! Största kramen.
  //Lisa

 2. Peter

  Mycket bra jobbat Miranda o suss. Riktigt
  imponerande och inspirerande läsning!

  Mvh Peter (cyklisten)3

  • Miranda Kvist

   Tack Peter, och så kul att du peppade på vägen!

 3. NI är så grymma!! Roligt, inspirerande äventyr och följa! :) Vilken resa ni gjort, starkt jobbat!!!

  • Miranda Kvist

   Åh tack Lina!!

 4. Grattis till ett helt fantastiskt genomfört äventyr!! Vilken grej liksom. Och det har varit så himla roligt, spännande och inspirerande att läsa om era dagar. Tack för att du tagit med oss på färden! :)

  • Miranda Kvist

   Åh tack för kommentaren Malin! Lovar att fortsätta med galnare grejer att skriva om ;-D

 5. I was able to have enough money for without a doubt however if I’m going to get my best additionally set of basic talls (i became going to get rusty hearts power leveling around dark blue) i observed these kind of at the front of your web page and i Required rusty hearts power leveling. when arrived in which often compartment this cardiovascular dissolved so i lost control for each other. they are which means very none of them sequin fell into down because a big surprise snow-storm came out they’ve been for others. And so usually take a risk and obtain them. i buy comments quite frequently. Pay for Decide to buy Invest in

Comments are closed.