Så länge vi fixar ”idag!”

Suss är målmedveten. Vi ska fixa dagen ! Hon biter ihop och kör !

Efter en god natt sömn i vår lilla söta stuga har vi nu satt i oss en trevlig frukost som vi fick levererad i världens sötaste förpackning; frukostkorg!

20110811-083154.jpg

20110811-083204.jpg

Så nu blir det en sista check med kläderna och vaselinera in fötterna inför dagen; en dag som blir ganska lång. Över 50km tar det nog innan vi når utkanten av Mantorp där vi ska sova. Fast innan dess blir det delmålet Max-lunch i Linköping om 26km. Av någon anledning triggade det igång oss rejält; men innan dess ska vi passera Gistad och Linghem.

Jag kan för övrigt meddela att mina kläder ser mysigare ut än vad de är. Mina strumpor speciellt; och sporttoppen. Fast efter 16mil och 4 löpdagar så kan man kanske acceptera lite svettdoft ;-)

20110811-083835.jpg

Fast glad är väl jag ändå :-)

Lite ruggigare väder och lite tröttare ben; men oavsett så har jag riktigt trevligt.. Men det har ni garanterat förstått vid det här laget..

2 Comments

  1. Va grymma ni är! Följer er med späning, dock går det ut över mitt jobb, har svårt att inte kika in med jämna mellanrum för uppdateringar:)

  2. This is very interesting, You are a very skilled blogger. I have joined your rss feed and look forward to seeking more of your wonderful post. Also, I have shared your website in my social networks!

Comments are closed.