Tempo och sådant

Några undrar vad vi håller för tempo. Precis som jag har nämnt innan så går vi i backar, går och tuggar bara, strechar lite osv. Tempot är helt ointressant då klockan är på hela tiden förutom lunch. Nu är den också på t.ex ;)

.. Ingen ide att stressa kroppen, eller för den delen Susanne som precis sprungit längre på 2 dagar än vad hon har gjort på en vecka tidigare.

För egen fel funkar det fint att lunka i 6.40fart och gå i backarna osv. Min kropp har fått träna mycket på sistone och jag känner mig inte sliten, men pressa på i något tempo med ryggsäckar dessutom kan vara gott för kroppen att slippa.

Fast löpandes håller vi oss, och framåt kommer vi! :-)

Dessutom får vi främmande ikväll; världens bästa Järnman hälsar på!

20110809-100033.jpg

1 Comment

  1. Tack för att du stillade min nyfikenhet…jag fortsätter att förundras framför min dator. Ni är grymma!

Comments are closed.