Erövra Gröna linjen

Hejsan allihopa!

Den 29:e oktober springer vi den gröna linjen!

Det blir en trevligt gemensamt och socialt långpass. Vi startar i Hässelby strand och avverkar stationer en efter en hela vägen till andra sidan. Sedan vet jag inte exakt hur vi ska fixa treudden på andra sidan, men det löser sig ;-) Först hela vägen till Hagsätra, över till Farsta strand och tillbaka till Gullmarsplan innan vi tar oss ut till Skarpnäck igen. Blir långt detta..

Man är med precis så länge man känner för det, och det är ju perfekt läge att utmana sig då det finns tillfälle att hoppa av med ett par kilometers mellanrum hela tiden.

Starten går kl 10.00 i Hässelby strand. Det kommer att vara lugnt tempo runt 6min/km, och det kommer att bli några kaffepauser längst med vägen; kanske vid ca 15km, 30km, 40km…

Välkomna att köra, det kommer blir superkul!

Kommer ni? :-)

 

21 Comments

 1. Moa

  Wohoo! Jag är på :)

  • Miranda Kvist

   Grymt!

 2. Kul! Om inget oförutsett dyker upp så hänger jag absolut på! :)

  • Miranda Kvist

   Jippi!!!

 3. Gud vad du bloggar :) Tänkte bara TACKA FÖR PEPP där på slutet på Hässelbyloppet. Jag hade inte en toppendag men gick ändå sub38 vilket var mitt mål för dagen så jag får vara nöjd! Rapport på bloggen såklart!

  • Miranda Kvist

   Haha det vet du ;)

   GRYMT BRA JOBBAT på loppet!

 4. Johanna

  Ååååh hade gärna hängt på men jag är ju i London den helgen! Hoppas det blir fler tillfällen i framtiden :)

  • Miranda Kvist

   Absolut!!

 5. Hola,

  Sag till höger pa din blogg att du gjort ditt person bästa (?) i Berlins marathon. Vi (min sambo ”el gato” och jag) var ocksa där! Trist att jag inte sag dig springa förbi. Du kanske sag mig. En knäpp tjej i rött som hejade pa min sambo och alla andra spanjorer och viftade med spanska flaggan med Atletico de Madrid logga pa. Jag hejade pa svenskarna ocksa när jag sag dem! :-)

  http://franmadridtillhimmelen.blogspot.com/2011/09/berlin-marathon-avklarad.html

  Hur mycket sprang du pa?

  Saludos desde Madrid,
  La Madrileña

  • Miranda Kvist

   Åh nej jag såg dig inte! Men jag såg inte mycket, jag var i min egna bubbla fullständigt :-) Kom in på 3.21.59! :-)

   Hoppas det gick bra för din sambo!

 6. Åh, jag skulle jättegärna vilja vara med, men är bortrest! :-( Jag får väl ta ett eget initiativ snart och bjuda tillbaka! :-)

 7. Inte helt omöjligt! Det ska ju liksom ändå långpassas!

  • Miranda Kvist

   GRYMT! :-) :-)

 8. Ingela

  Ja! Men 6 min-tempo låter tufft.. det var ett tag sen jag höll det en längre tid. Men jag testar och blir det för jobbigt så hoppar jag av. Kul initiativ, ses nästa helg!

 9. titti

  Självklart hänger jag på!

 10. Malin

  Ja kommer :)

 11. Bernt

  Guiden kommer jättegärna. Får då en komplett uppsättning av erövrade spår i Stockholm efter den senaste, Roslagsbanan, i söndags :-)
  Det blir ca 1,5 km kortare sträcka om vi löper ut till Skarpnäck först, för den spårlösa sträckan till Farsta därifrån är kortare än Farsta – Hagsätra. … men var är det roligast att avsluta … Duracellen är bossen ;-)

 12. Ååhh, ska flytta då, kör flyttbil ner till Malmö heeela dagen. Attans, jag får springa en annan gång :-)

 13. Torkel

  Ska leda pass för Running Sweden först, men ska försöka ansluta någonstans längs vägen efter det…

 14. Maria Carlsson

  När ni passerat Hökarängens tunnelbana har ni bara 500m till mig och Tomas (Lingvägen 225), ni kommer springa precis förbi huset om ni springer med tunnelbanan på höger sida om er. Jag ser till att det finns saft och godis om ni kommer förbi, ring isf gärna lite innan om vi är ute.. kanske jag joggar med en bit också.

  • Maria

   Äh ser ju nu att ni tar Skarpnäck-grenen och sen sneddar över till Farsta strand så ni missar oss =( . Men hoppas ni får en kalastur! Kram spring väl

Comments are closed.