Ny vecka, supertag?

All right! För det första – grattis! För att ni hängt med i en träningsblogg en hel vecka utan ett enda träningspass! Hur sjutton lyckades jag ens blogga utan mina träningspass?!

Så nu. Nu är det dags, lite träääning! Sedan att det ikväll råkar bli Bodycombat för att jag lovade kollegan i ett svagt ögonblick, det får vi helt enkelt överleva. För att imorn ska vi springa! Jippi!!

Sedan i övrigt blir det lite crosstraining också, och så kanske lite kettlebells kanske. Min stackars arma kropp som inte styrketränat sedan i vintras kommer få sig en omgång.. Fast det har funnits perioder i mitt liv då jag faktiskt tränat styrka 4ggr i veckan (fast det får jag väl sluta leva på nu då..)

Så med andra ord blir det lite nya supertag denna vecka då jag inför alternativ träning på schemat (och håller kvar det på schemat..)

Så peppa en liten Duracell så hon blir stark igen.

Hur mycket alternativ träning får DU in på schemat?

20111003-080426.jpg

6 Comments

  1. Min bästa alternativa träning är power yoga! Sjukt bra för smidighet kombinerat med styrka för balanserande muskler, mage, rygg, axlar. Asbra! Fast kanske lite för stillastående för dig… ;) Har blivit lite inspirerad att testa Kettlebells, så ska försöka mig på att få in det senare i veckan!

  2. M

    Försöker variera så mycket som möjligt, men tränar ju gymnastik två gånger i veckan (trots att det är jag som är tränare får man ju nog sig själv en omgång också!) så där får jag lite alternativt. Sen försöker jag pressa in styrka, simning och sånt ibland. Dansen vill jag få in mera, för den saknar jag så otroligt mycket!

  3. Frykenmo

    Får knappt in löpträningen :-( De sista turerna har jag haft sonen på ryggen :-)

    • Miranda Kvist

      Ajaj, då blir alternativ träning overkill.. eller blir det löpning + styrka i ett med sonen på ryggen? :-)

  4. Mycket variation! Mycket styrka! Måste för att hålla, och så tycker jag man orkar träna mer och blir allsidigare med variation :)

    Även om löpningen är guldkronan, always <3

  5. Malin

    Måste tipsa om Friskis&Svettis corepass, (dom som jag varit på iaf), grym träning för bålstabiliteten utan massa plankor och sit ups som man kan göra själv, istället mera balansövningar där man verkligen hittar de inre, grymma musklerna!

Comments are closed.