Shoppa marathonfoton?

Hallå allesammans.

En sak jag har funderat på. Hur många köper egentligen fotografier från diverse marathonlopp?

Jag har faktiskt aldrig gjort det. Förrän nu!

Nu har jag investerat i en stor tavla med mitt eget leende i löparskor. Känns sådär jättetrevligt ego ungefär ;-)

Så mycket lycka denna bild beskriver.. ja det går knappt att berätta med ord. Efter ca 55km i bergen, där jag utstått både kyla, extrema uppförbackar, hagel och regn, och ÄNDÅ ler.. den bilden är värd att betala för. Upplevelsen, naturen och benen som bara gick obehindrat.

Och leendet var kvar hela vägen in i mål, sisådär 79,1km efter starten av SwissAlpine Ultra. Ett lopp att rekommendera.

Nu kommer den stora fina bilden påminna mig om SwissAlpin-lyckan varje gång jag slår upp ögonen på morgonen. En perfekt start på dagen!

5 Comments

  1. Skulle jag någon gång hitta en såndär bra bild på mig efter något lopp så skulle jag säkert också köpa den. Tyvärr brukar jag se för jävlig ut (rent ut sagt) på alla bilder tagna från diverse lopp. Inget att göra tavla av med andra ord :)

    • Miranda Kvist

      Hahaha! Samma här, i vanliga fall! Ja.. himlans nöjd med bilden faktiskt.. kanske den enda någonsin? ;)

  2. Jag köpte faktiskt årets Stockholm Marathon-foton… Känns bra att ha bildbevis från min första mara, plus att det är intressant att följa ansiktsuttrycket från första milen till upploppet… ;)

  3. Den bilden är riktigt bra på dig helt köpvärd! Ser inte ut som du sprungit 55 km! Köper inga bilder för fastnar inte på foton

  4. Lotta

    Jag har bara sprungit ett större lopp och det var Stockholm marathon i maj. Jag köpte alla. Bra som dåliga. Who cares.. Det kanske är enda gången jag klarar det och då vill jag ha dem som minne.
    Fast nu är jag anmäld till nästa år…
    Jag kommer att köpa alla då också. Såklart!! :)

Comments are closed.