Oktober och uppföljning

Okej. Så har oktober rasslat bort också. Shit vad snabbt det går.

Månaden började med återhämtningsvecka från Berlin marathon. En seg nystartsvecka då jag var tröttare än på evigheter och därefter en vecka med snuva och uteblivet Hässelbylopp. En ny nystartsvecka då Bislett-träningsprogrammet drog igång, och därefter har det ju gått på räls. Vad trevligt att jag i alla fall kom igång i slutet av månaden…

Sammanlagt 237km på 22h (5.35min/km).

17 dagar löpning av 31 dagar.

Övrigt 2 pass kettlebells + 1 pass crosstraining. Haha. Det tar sig…

..och hur går det med årsmålet då? 365mil på 365 dagar.

Jo. Idag har det gått 306 dagar på år 2011. Jag har hittils sprungit 3052km.

3052/306 = 9,97km/dag.

Så med andra ord ligger jag pyttelite efter. Men jag kan meddela att jag hämtade upp fina tiondelar förra veckan. Jag har ju legat efter lite på sista tiden. Notera dock att detta mål aldrig går före mitt allmäntillstånd – jag springer inte när jag behöver återhämta mig eller är sjuk osv. Jag stressas inte av detta mål. Det är ingen katastrof om jag inte når det – men jag kommer göra allt för att fixa det såklart – ni känner ju mig.

Jag ska snart komma upp i balans hoppas jag. Snart, snart, snart är jag i balans. Jagar distans. En virtuell tävlingskompis. Snart är jag ikapp… och förbi… haha spännande.. ;-)

 

3 Comments

  1. Johanna

    Imponerande mängd superwoman !

  2. Lycka till med ditt mål!

  3. Jan-Erik

    Håller med dej. Vi tävlar inte om att komma till 365 mil.
    Vi ska bara dit :-) Och det helst tillsammans. Jag ”fruktar” tidig snö som kan ställa till det för mej. Älskar ju skidåkning.

Comments are closed.