Fredagslat

Den här veckan har jag varit både måndagslat, tisdagslat, onsdagslat, torsdagslat och fredagslat.. och jag tänker fortsätta så veckan ut. Jag har inte brytt mig om att röra mig det minsta eller heller inte äta speciellt sunt. Det har varit ett totalt avbrott i vardagen med lussebullar till middag ungefär.

Otroligt skönt även om INGENTING går upp emot en grym träningsvecka med timmar i löparskorna och pulsen på hög, kontrollerad nivå. När benen är trötta men de går att pressa, och trycket finns där TROTS alla träningstimmar.. det är fint det. Man känner sig stark och oövervinnerlig. Den känslan.

Denna vecka känner jag mig mest som en avdankad lussebulle.. men så kan det också vara ibland :-)

Dock kan jag inte låta bli att tankarna går till snöiga stigar och långtlopp.. så är det bara. Är man löparnörd i själen så är man..

2 Comments

  1. M

    Synd bara att det inte kommit nån snö än! Hoppas dock det kommer snart. Förresten så måste jag säga att jag är så impad av ditt Bislett 24h. Läste hela ”romanen” igår på jobbet (ajabaja!), då jag väl började kunde jag inte sluta förrän jag läst allt – och jag tycker du är helt grym!

  2. Det såg faktiskt härligt ut med den snö slingan :)

Comments are closed.