Jag har sprungit!

20111223-153245.jpg

Jajamen!

Även om benen i 10min hade glömt bort hur man gjorde..

Jag var som ett barn på julafton (höhö passande) när jag fick plocka på mig löpargrejerna efter jobbet. Fick dessutom springa när det var ljust ute i och med halvdag. Nice!

Segt och jobbigt i början och knät som retades lite, men snart kom flytet och alla retningar i knät försvann. Hoppas hoppas att det är återställt. Ska be till alla gudar jag kommer på varje dag…

Hursomhelst, MYCKET GLAD Miranda fick till slut knappa ihop 6km löpning och decembers andra pass är avklarat. Crazy.

Nu kan INGENTING förstöra mitt goda humör. Nu blir det julstök med familjen!!! :-)

8 Comments

 1. Grattis! Nu blir det kanske folk av dig igen… :D Kram och god jul!

 2. Haha – jag skrev ett precis likadant inlägg på min blogg i förmiddags. Men för mig var det första passet sedan 16 oktober! Så mycket GLAD idag för oss båda! :-D

 3. M

  Härliga tider! God jul på dig!

 4. Underbart Miranda! Grattis! Hoppas att ditt knä inte ska bråka något mer nu. Önskar dig en underbar jul! Kommer maila dig i mellandagarna om lite idéer för våren. ;) GOD JUL!!

  • Miranda Kvist

   Hej Jeanette! Åh ja vad roligt, maila på :-)

 5. Tanja

  Hej! Var har du köpt den fina buffen?

  • Miranda Kvist

   På Stadium! :-)

   • Tanja

    Du är så go, tar dig alltid tid att svara! Tack för svaret och ha nu ett gott nytt år! Vet att jag kommer att få läsa många härliga upplevelser du kommer att vara med om nästa år. Springer inte alls så ofta eller så långt som du, har man barn och en sjuk man så får man pussla ihop det med pass som funkar. Ha det så bra, du kommer snart igenom det sega och hittar känslan igen.

Comments are closed.