En stel pinne? Nej Miranda!

Ojdå, här ska ni få höra!

Har förstått tagit mina knä-känningar på allvar och tänker göra allt för att bli kvitt dem. Även om jag aldrig känner dem till vardags och väldigt sporadiskt i löparspåret. Men nu har ni peppat mig så hårt till ännu mer alternativ träning. Så här ska ni få höra.

Började kvällen i gymmet med Mia som haft knäproblem själv och fått massa rehabövningar att köra. Så ikväll var hon min rehabchef. Vi körde övningar på Bosu-plattan, på Pilatesbollen och med Kettlebells.

Bara att stå i 30 sekundersintervaller är ingen barnek på den där balansgrejen. Jag kämpade på, och hoppas att det gör skillnad.

20120116-205322.jpg

20120116-205331.jpg

Utfallssteg, kettlebellssving, höftlyft m.m. blev det också. En timma i gymmet på bästa sätt; nytta och nöje :-)

Vad gjorde jag sedan?

Jo då gjorde jag ju det där jag aldrig gjort förr. Gick på Bodybalance. Typ Yoga?! Hörni! Det var lite läskigt att ställa sig på en matta utan skor och strumpor (?) och sträcka ut både det ena och det andra.

Jag har dålig balans, är stel och oerhört uttråkad när saker går långsamt. Men jag gjorde mitt bästa. Kämpade svettades och tänkte ”Blir en bättre löpare, bli en bättre löpare” i ca 50min.. Men visst gjorde det skillnad i mina stela muskler.

Innan det var dags för ett Core-pass. Köra igenom bålen ordentligt. Här hade BodyBalance-passet nästan fått mig att dra hemåt i tankarna, men bet ihop och tur var väl det.

Så jag har tagit ett steg till att bli mer komplett med så mycket styrka, balans, strech ikväll.

2h20min på gymmet. Shit, snart går de nästan back på mig!!

2 Comments

  1. Julia Alm

    Äntligen har du testat det! Ska du inte låta en naprapat titta på dig?
    Kram

  2. Åh – heja dig och hej då knäproblem! Jag håller på dig Mirre! :D

Comments are closed.