Tävling: 3-årspresent från Snowandmotion!

Sådär, dags att fira!

I och med min ”bloggfödelsedag” så kör jag ut en tävling här där ni har chans att vinna en härlig 3årspresent :-)

Tävlingen arrangeras i samarbete med Snowandmotion.se. Gör såhär för att vinna:

…så kan du vara den lyckliga vinnare som får hem ett pris helt utvalt av dig själv!

Vinnaren dras på onsdag kväll. Bäst motivering vinner, lycka till!

20 Comments

  1. Jag har gillat på Facebook och valde produkten ”Kari Traa Line Hood White W” just för att en snygg hood är perfekt, oavsett om man har filmmys tillsammans med vännerna, har en dag på stan eller tar en härlig powerwalk i vårvinter-solen. Hade jag bara fått så hade jag valt minst tio saker till, det fanns så mycket fint, så det blir nog till att lägga en beställning. :)

  2. Therese Karlsson

    Jag har gillat på facebook och valde produkten ”Röhnisch Fiona Loose Racerback Black W” för jag inte har några snygga toppar att träna i, motiveringen ser du nedan:
    ”När jag ska träna,
    Vill jag gärna ha lite kläder som är fräna
    I en topp med brottarrygg ,
    Skulle jag vara riktigt snygg
    I denna topp som sitter lite lös,
    Kan jag springa intervaller med fullt ös
    Att de andas och suger svett,
    Är en topp som för mig är rätt!”

  3. Jag skulle helst av allt vilja ha Under Armour CG Compression Tight Black W eftersom jag älskar kompressionstights då de känns härligt tighta och sköna. De skulle passa så perfekt att springa i (om det inte är för varmt) på Ultrabalaton i sommar, alternativt ha dem på efteråt. Dessutom är det så himla svårt att få tag på bra kompressionskläder här i Vasa där jag bor, så jag tycker verkligen jag vore värd en vinst.

  4. Jonna

    Jag har gillat på facebook :)
    Produkten jag vill ha är StayInPlace Supersport Bra C-E Black W, eftersom jag vill ha en ny sport BH att ha på långpassen som inte ger mig skavsår när ja glömmer vaselinet! Gör så ont att duscha efteråt, plus att de gör att man kärna vänder hem några km tidigare än tänkt på grund av skavsår, skavsår under brösten…. sexigt…

    Din blogg är sjukt inspirerade, och min löpning blir längre och längre och ja springer fotrare!! :) Tack för att du skriver, speciellt att du vågar skriva om motgångar, samt sambandet mellan vila och träning har lite problem med att vila för lite!

    Kram Jonna

  5. Jennie K

    Kari Traa Butterfly Roundneck Cerise W

    Skadar ju inte att va snygg under på Vasaloppet!

  6. Jag tror bestämt att jag varit inne i varenda butik här i stan i jakt efter en lila mössa, och nu hittade jag en på snowandmotions sida (Kari Traa Spyta Beanie Pulp). Håller tummarna stenhårt på att jag vinner, skulle bli överlycklig! Älskar lila mössor och min gamla har blivit knas!
    http://www.snowandmotion.se/vinter/produkter/mossor/kari-traa-spyta-beanie-pulp

    Gillade på fb som nr 1342

  7. ”Kari Traa Butterfly Pant Pulp W” klarar jag mig inte utan då jag har brist på kläder för utomhusträning så vinner jag inte blir jag inomhus hela vintern :/

  8. Yey – Icebreaker har 3/4 långkalsonger!! Jag skulle, om jag vinner, bli alldeles fantastiskt särdeles glad för Icebreaker Legless W i härlig merinoull.

    Nu är det vinter och snö på nytt
    från mörker till ljus, man blir som förbytt
    Klär sig och skuttar ut i riktning mot spåret
    man är varm och har till och med mössa på håret
    Fast, rackarns, ett lager räcker inte till
    den bakre delen håller sig tydligen alldeles still
    – för attans vad jag fryser om min rumpa
    Nää, den här joggen får jag dumpa
    Ett lager av ull skulle sitta som en smäck
    så slipper jag frysa om mitt bakre späck!

    • oj, glömde säga att jag har gillat på facebook. Ju.

  9. Camelbak vätskebälte med 0,7 l flaska.

    ”Bättre koll på vätskebalans
    gör långa passet till en dans
    Extra plats för telefon
    Bra ifall jag stukar tån”

  10. Jag har gillat på facebook och önskar vinna nya hörlurar till min mp3 spelare. Brukar använda mig av band som håller mina nuvarande lurar på plats och ändå trycker de. Speciellt då jag springer långpass är det skönt att lyssna till musik men det är mindre kul då ”utrustningen inte fungerar” :) De här önskar jag vinna ->
    http://www.snowandmotion.se/vinter/produkter/horlurar/urbanears-medis-light-blue
    Hoppas hoppas hoppas turen är på min sida! Skulle bli överlycklig!

  11. Hej, jag gillade på Facebook och så gillar jag enormt Kari Traa Butterfly Capri Pulp W! Jag klarar inte av att frysa rumpan och låren av mig på varenda längre pass, de här skulle vara perfekta (och snygga) att ha som ett extra lager under.

    Och hej, grattis på 3-årsdagen!

  12. Cicci

    Jag har gillat på Facebook :) Och om jag vann skulle jag vilja ha: Röhnisch Flow Short Pants Black W – bästa boxarbyxorna, har tyvärr insett att löpartightsen slits för mycket av den typen av träning och dessa skulle verkligen vara perfekta!!

  13. Ett par Smartwool W PhD Ski Medium Black W skulle sitta fint.

    Har ett par sprillans nya längdskidor som väntar på snön med mål att ta mig längst Vasaloppet nästa år. Men än lyser snön med sin frånvaro i min del av landet. Men har en vecka i Idre inbokad med proffshjälp. Att slippa frysa om fötterna vore prima då ;).

    Hej och grattis på 3års dagen =D

  14. Anna

    Jag vill ha Helly Hansen One Multi Graphic White/Red för att den var otroligt vacker som underställströja. Heja Miranda

  15. Charlotte

    Jag vill vinna denna neccesär: Musto Washbag Black/D.Grey

    Anledining: Alla necessärer jag någonsin haft och köpt är gjorda för icke-tränande, stillasittande individer som aldrig kladdar, spiller, springer, reser eller gör andra saker som får en necessär att se ut som en bomb slagit ner efter ca 1 vecka. Den här necessären verkar vara något för mig! Ett fack för varje sak – och dessutom utan blommor och andra krusiduller, mycket bra!!

  16. Jessika

    Jag vill vinna Röhnisch Alice Tee Black W.
    Garderoben börjar gapa tom så en ny topp skulle inte sitta fel…….varken på mig eller i garderoben.

  17. moa

    Hej, om jag vann skulle jag vilja ha Icebreaker Run Rush Tank Ember W.
    (http://www.snowandmotion.se/vinter/produkter/traning/traning-overdel/icebreaker-run-rush-tank-ember-w)
    Jag skulle vilja ha detta löparlinnet för att jag har bara 1 löparlinne, och det har jag haft sedan skolidrotten i 3:an (jag går i 7:an nu), så det börjar bli lite för litet. På lopp måste jag dra ner det nästan hela tiden så att det ska sitta på plats, väldigt störande!

    (jag gillade på facebook)

  18. Sofia

    Hej, jag har gillat på facebook. Hittade ett par Röhnisch Olivia Over Knee Tights Black W som skulle passa perfekt då mina har gått sönder efter många mil.
    Det skulle göra min dag om jag vann ett par nya, då studiebidraget inte riktigt räker till. Tack för en inspererande blogg till att springa längra.

  19. Marie

    Jag skulle be att få tävla om ”Casall Weight Lifting Belt” för att jag har tänkt köpa ett sådant bälte länge. Så kan studenten få mer mat i magen =D

Comments are closed.