…och jag fortsätter med färgglada tårtor.

Veckans träning blev återigen en färgglad tårta. Mixade hej vilt både kilometer, spinning, styrka och simning. Igen!

Mängden gick upp till 8,5h där jag är mycket nöjd med vardagsmängden (ca 7h) men mindre nöjd med helgens mängd (knappt godkända korta lördagspasset på 16km). Men så blir det ibland.

Veckans bästa pass var i alla fall kicken på löpbandet i torsdags. När jag helt random (efter 6 träningsdagar på rad) drar loss 5km på bandet i 4.26fart. Det kändes gött. Jag som aldrig tränar fart.

Börjar motivera mig mer och mer för mer brutal fartträning, och är det mängden som får bli lidande för knät så kanske jag kan pracka på massa fart istället inför våren. Jag verkar ju faktiskt inte få några knä-känningar på korta pass (1-10km) oavsett hur snabbt jag springer.

Så kanske, kanske man kommer vara fit for fight ändå i vår för årets tävlingar. Så får man spinna till sig mjölksyra… typ.

Hursomhelst så är jag jättetaggad inför naprapaten imorn då jag får mitt rehabschema!

1 Comment

  1. Jag håller tummarna för ditt knä. Fick själv rådet att inte tänka löpning förrän den 5 mars när Vasaloppet är klart. Det enda jag ska göra är åka skidor och träna rehab. varje gång jag tränar rehab så sneglar jag på bandet och vill så gärna springa men det är nästan värre att göra det och få ont. Just nu lever jag i blindo och låtsas att jag inte har ont i knäet utan bara satsar på bollträning och skidåkning.

Comments are closed.