En mil innan sju!

Okej, ni är säkert en hel del supermänniskor därute som Suss, som gör 2 mil innan sju på morgonen utan att blinka… Men vi dödliga, vi är grymt nöjda med 10km (5.33min/km) innan tuppen!

Dessutom var det ju löjligt enkelt, förmodligen för att jag hade goaste Kajsa att springa med!

20120315-074028.jpg

Kajsa läste bloggen och bestämde sig för att vara med på Luciatåget i vintras (himla bra beslut, för då fick jag ju lära känna henne)! Och nu var hon i Stockholm för jobb och det gällde det ju att passa på. Även om jag ska erkänna att jag trodde hon drev när hon förklarade att hon behövde ”vara tillbaka på hotellet klockan sju” – vadå, kan man ens springa så tidigt?!

Okej, det vet jag väl att man kan… men man (jag) gör det ju sällan. Dock pinnade benen på hur bra som helst, det var ju ganska länge sen jag sprang pga sjukdom och knät, så benen har fått en del vila. Eller så är det morgonspinningen som piggnat på dem kanske?

20120315-074416.jpg

Hursomhelst, en grymt bra start på dagen! Tack bästa Kajsa :)

Stockholm var vackrare än vackrast vid gryningen runt Skeppsholmen, Kastellholmen och Gamla stan m.m… Ska komma ihåg det så det blir fler tillfällen!

3 Comments

  1. Kajsa

    Tack själv darling! Dagen kunde inte börjat bättre:) kram på dig!

  2. Peter N

    Men alltså, kolla vattnet på bilderna där! Och ljuset! Och tjejerna :-) Lyllos er som fick springa i den bästa av huvudstäder.

  3. Lisa G

    Gullisar<3

Comments are closed.