Hur går det med lunchlådorna??

Jo det ska ni få veta. Still going strong!!

För er som inte hängt med så har jag haft hemlagad matlåda varje arbetsdag sedan årsskiftet. (Jag brukade ha det väldigt mycket i vanliga fall också säkert 7/10 dagar visserligen). Men nu har jag ju utmanat mig själv lite i hur ”länge jag kan hålla på”.

Jag brukar laga matlådor söndagar och onsdagar. Söndagar så lagar jag så jag har tre lådor med mig på måndag morgon till jobbet: mån, tis ons. Och på onsdag kväll lagar jag för tors och fre.

Middagar brukar jag ha lite extralådor till om det blev över, eller slänga ihop lite enklare rätter. Lunchlådorna däremot är alltid rejäla portioner bra mat.

20120315-184213.jpg

Igår när jag kom hem halv tio efter träningen och var VRÅLHUNGRIG så tryckte jag snabbt i mig lite kylskåpshop-plock. Turkisk yoghurt, nötter, bär med avokado och en makrillburk. Ni vet räddningen i nöden.

Men så kom jag på. Matlådorna… Ajustfan.

I en form drällde jag ut frysta ugnsrostade grönsaker plus 2 frysta laxfileer. På med ett lager pesto på fileerna. Blanda ägg och mjölk och kasta ut på grönsakerna. Blanda till en sås på kesella med citronkryddning samt koka ägg.

Så imorse när jag mötte upp Kajsa hade jag två grymma matlådor med mig. Ugnsrostad lax med grönsaker och sås. Sjukt enkla lådor att laga, som lagar sig själva i ugnen. Med knäckebröd som alltid finns på jobbet. Plus mellanmål iform av kokt ägg också.

Så still going strong helt enkelt. 

1 Comment

  1. Hur går det med lunchlådorna?? |

Comments are closed.