Löpevent i Åkersberga – en rolig lördag!

Då var det då dags att ta sig ut till Åkersberga imorse. Förvånad, men glad då det visade sig att min vän Hanna hade anmält sig till Löpeventet med Trihealth/Jeanette. Så fick man supersällskap på Roslagsbanan (när ska man för övrigt ha tillfälle att erövra den banan?).

Väl på plats var hela gruppen taggad och löpklädd vid 11 då vi kickade igång löppasset. Jeanette var grymt taggad som ni ser på bilden ;)

Det blev en runda i Åkersberga då jag försökte lära känna de flesta i gruppen, och prata lite om deras löpning/löparbakgrund. Kanske ge lite tips och förslag och peppa lite. Det var en riktigt blandad men tapper kompott löpare som vi hade med oss.

Det blev därmed ett par avhopp vid gymmet då alla inte var redo för 1h45min löpning. Så Jeanette skickade dem på crosstrainern på gymmet hehe… hon är ju rätt känd för att vara tuff !

20120317-165156.jpg

Det var jättekul och trevligt, och jag tror att det var en hel del som fick tillfälle att pusha lite extra idag, och det var ju idén förstås. Bra jobbat alla som var med!

Totalt 16km i behagligt tempo för mig. Kändes inget alls i knät, kommer vara laddad för snabbdistans imorn!

Sedan var det ombyte och hårdkörning med Jeanette a.k.a Häxan i styrkesalen. En styrkeklass som körde igenom hela kroppen på 45min. Snart kanske jag ser lika stark ut som Jeanette? Eller.. nja.. lär ta ett BRA tag :)

20120317-171649.jpg

20120317-171656.jpg

En rejäl skopa övningar, och toppenjobbigt. Men skoj och en riktigt genomkörare :)

20120317-171707.jpg

20120317-171714.jpg

Sedan var det då showtime för min del. Det är verkligen roligt hur olika föreläsningarna kan bli. Ena stunden så innebär det 100 personer på Alewalds och i nästa stund en liten grupp i Åkersberga på Gym & Motion. Helt olika men sjukt roliga på sitt sätt!

Eftersom det var en liten grupp och jag redan hade pratat med allihopa så var jag i alla fall inte lika nervös som jag brukar, och det var ju skönt ;) Började dock med att sätta i halsen.. haha.. men det var inget problem, sådant som händer!

Sedan var det hursomhelst lika roligt som vanligt att få delge min story. Allvarligt till en början, mer lättsamt i mitten, och sedan mycket motivation/tävling i andra halvan. Ett och annat rejält skratt och därefter en summa kardemumma-avslutning… åhh.. inser ungefär varje gång jag kör att det här verkligen passar mig. Jag mår verkligen bra av att föreläsa, det är en otrolig kick och givande.

Hoppas verkligen de fick med sig pepp på vägen idag!

20120317-171625.jpg

20120317-180453.jpg

Tack till dagens deltagare och till Jeanette, det var en riktigt härligt boostande lördag!

20120317-171732.jpg

 

11 Comments

  1. Sara

    Så modig du är, jag imponeras av dig!

    • Miranda Kvist

      Tack så jättemycket Sara, glad jag blir :)

  2. Anna

    Toppen kompis, du är grym =)

    • Miranda Kvist

      Grazie Mille ;)

  3. Ann salmin

    Tack för idag:) både för peppning under löpningen (det behövdes) och för din inspirerande föreläsning:):)
    Ska ha med mig dina tankar när jag ger mig ut på mina löppass och på Lidingö 15 km!!

    • Miranda Kvist

      Tack själv Ann!! Åh jag håller tummarna (inför för att det behövs) inför dina kommande utmaningar :) Tack för i lördags!

      Ska jag lägga till dig i mailinglistan för kommande event/föreläsningar/långpass?

  4. Ann

    Tack Miranda för en superbradag tillsammans med dig! Tar med mig tipsen, glädjen och din ”skalle” för att bli snabbare, öka motivationen till löpningen och avverka mer mil!
    Må gott!
    //Ann

    • Miranda Kvist

      Åh tack själv!!! Så glad att jag kunde bidra med lite motivation :) !! Mot många mil ! :)

      Ska jag lägga till dig i mailinglistan för kommande event/föreläsningar/långpass?

  5. Tack för en grym dag idag Miranda! Du inspirerar! :) Vi får boka in en galen träning när jag kommer hem! Stor kram och tack för idag!

  6. Schysst! Verkar som ni haft en kanondag! Måste erkänna att jag blev avskräckt av tempot på långpasset, det blev Lidingöloppsbanan för min del. Jag kanske borde sluta vara så lättskrämd… :)

    • Miranda Kvist

      Haha.. men Anna då, inte bli avskräckt !!:P:P

Comments are closed.