Måndagsmys på gymmet

Bilden har absolut ingenting att göra med inlägget. Råkade bara tömma ett uråldrigt minneskort från en gammal mobil ;) Så oavsett vad ni känner för så kommer kankske lite bilder från 2010 framöver hehe…

Idag hade jag riktigt bra flow på gymmet. Körde 30min med rörelseövningar, rehabövningar, kettlebellssvingar och extra mage innan det blev ett 30min core-pass också. Lugnt och bra, och viktigt. Eftersom måndagar är en dag jag varvar ner så tycker jag att allt jag får in är bättre än inget ;) Oftast är ju måndag ändå vilodag.

En av mina rehabövningar innebär att jag står i planka med fötterna på en pilatesboll (längre ner än på bilden) och det känns kan jag meddela. Sedan jobbar jag med att lyfta varannat ben rakt upp från höften och därefter lyfta varannat raut ut mot sidorna. Bränner ohyggligt fint i skinkan, samtidigt som hela kroppen jobbar med plankan och balansen. Eftersom jag är svag i högersidan så är detta en av mina problemövningar att ta hand om.

Jag antar att jag borde skriva ”Mot stenhårda skinkor” men det kanske inte är passande i min blogg… vad vet jag, och så ska någon se bevis också ;) och då blir det ju helt plötsligt barnförbjudet..

Nääää, vi nöjer oss med ”Mot en starkare höft!” :) 

2 Comments

  1. karin

    Blir så glad av att läsa din blogg och ger så mycket inspiration.Nu lagar också matlådor varje dag.
    Försöker komma igång igen med träning efter en långdragen hosta.
    Skulle så gärna vilja springa men mitt knä vill inte eller får inte för läkare ,sjukgymnast.
    Kan du inte berätta mer om din behandling och var man hittar den och vad det kostar.
    Ha en fortsatt trevlig kväll.

    • Miranda Kvist

      Hejsan Karin! Vad glad jag blir att bloggen inspirerar dig!

      Angående knät är det ju mindre kul!! Jag har träffat Joakim på specialistgruppen (http://www.specialistgruppen.se/) under ett par tillfällen, då har han analyserat min situation och givit mig övningar inför varje möte samt stötvågbehandlat knät. Gå dit och träffa honom och se om han kan hjälpa dig, för mig går det ju bara framåt just nu iaf! :)

Comments are closed.