Utlandsmarathon

Okej. Nu får jag sluta med detta, sukta efter Portugal-löpning och andra utlandsgrejer. Den senaste blev helt klart Rom Marathon. Eller utomlandsmarathon överhuvudtaget..

Rom Marathon gick i söndags, fantastiska lopp. Jag var ju där och körde en träningsrunda förra året, och året innan det var jag och körde Milano Marathon. Får fan lite sug efter ett italienskt marathon. Hanna?? Dai, andiamo amica mia?!

Ni som inte vet det kan jag ju nämna det för, jag bodde ju i Italien under 2009 så jag är och kommer alltid vara lite italienkär. Redan 2007 åkte jag ner och studerade på universitetet i Perugia. Där kanske det finns något lopp….

Jag måste ju egentligen hålla min ”streak” med 1 Italien-marathon varje år. Eller vad säger ni? Även om jag ska till Berlin och New York (!) och springa marathon iår…. ;)

4 Comments

  1. Absolut! Varför inte Florens Marathon nästa höst?
    Ser fram emot föreläsningen 23 april och massor av inspiration inför min debut på marathondistansen. Den blir dessutom både på hemmaplan och i utlandet -Jubileumsmaran och New York City Marathon!

    • Miranda Kvist

      Åhhh Florens marathon… tål att tänka på!! :)

      Vad roligt att du kommer!! :)

  2. Ullis

    Jag deltog i årets upplaga av Maratona di Roma! Banan var väl kanske inte världens roligaste med mycket förort men så känslosamt att springa upp mot Peters kyrkan! Detta var mitt första marathon och jag har ett kärleksförhållande med Rom och därför tänkte jag att det var rätt stad att förlora marathonoskulden i… :-)

    • Miranda Kvist

      Åhhhh… nu drömmer jag mig tillbaka. Så magiskt mäktigt att springa vid kyrkan. Och starten vid Colosseum, fantastiskt!!

Comments are closed.