Uppe med tuppen

Jag förstår att ni har tröttnat på mina ”jag är så sjuk jag måste bara få klaga”-inlägg… ;)

Så jag får helt enkelt blanda in lite annat i inlägget.

  • Sjukstatus: Jag är i stort sett bra nu, jag har dock bara åkt på denna hosta som gör att man hostar bort halva natten. Var kom den ifrån egentligen? Håll tummarna nu är ni snälla. ”Jag kommer tillbaka starkare än någonsin” eller något sånt.. typ.?
  • Träningsstatus: Se ”Sjukdomsstatus”. Jag är bitter och träningssugen. Men mogen och klok och försöker parera träningssuget så jag inte gör om lördagen (läs: tränar fast jag borde ha låtit bli).
  • Jobbstatus: Stackars kollegor slipper mig inte längre. De lär ju döda mig om jag smittar dem, men jag tror att det är safe nu.
  • Föreläsarfronten: Går riktigt bra. Positivt! Jag hoppas kunna avslöja lite framtida happenings inom kort! Blir många roliga grejer framöver :)

Sedan kan man ju fråga vad jag gör uppe redan halv sju idag då? Jo jag har inget bra svar. Ibland händer oförklariga saker helt enkelt. Nu sitter jag och fördriver tiden med kossakaffekoppen och snart ska jag hoppa upp ur soffan. Ska iväg till Naprapat-Joakim igen och putsa på knät igen innan jag våldgästar jobbet, så knästatus blir ju bara bättre och bättre.

Vi tar en morgonbild från förra året. Nervositeten i magen. 2h innan starten för Berlin Marathon. Morgonsol.. och löparfest inom kort. Lycka!