Give me a break!

Vaknade totalt täppt i näsan och på nytt förkyld.. Åh give me a break. Jag vet att inte hela världen motarbetar mig, men shit att man inte ska få känna sig helt frisk. Finns det något som gör en mer bitter ;) träningsbagen som packades igår fick lämnas hemma.

..och helt plötsligt tänker man på torsdagens tävling. Måtte jag vara full frisk för att få gå på max. Sedan har jag kastat om livet lite grann så på lördag är jag inte i Varberg och cyklar utan springer SpringCross 18km.

För vad som känns som ett decennium sedan så kom jag faktiskt på 10:e plats på SpringCross 12km. Första året loppet gick råkade det även bli min loppdebut. 55:20 var ju en hyfsat respekterad tid på den banan med tanke på att jag inte visste vad jag gjorde.. jag bara kubbade :)

Jag ser fram emot att kubba på lördag i alla fall. 18km terräng på max. Måtte jag få komma till start med världens goooo i kroppen !

Behöver ju ladda upp sådär med 18km terräng med tanke på att jag visst ska springa Lidingö Ultra veckan efter också. 50km terräng. Bara sådär. Kan väl inte bli roligare ;) Eder undertecknad fick förfrågan om det hedersamma uppdraget att vara farthållare på 5h30min. Kan man ju inte tacka nej till direkt.

Så ja. Nu blev det visst tävlingssäsong inser jag ;)

5 Comments

  1. Olga

    Du ”sprang” ju 5 km på 26 minuter helgen. Inte underligt att varken huvudet eller kroppen höll för den belastningen. Om det duggregnar eller faller en liten snöflinga på lilla nosen din denna vecka, då blir det väl för hårt igen.

    • Miranda Kvist

      Sitter där i Uddevalla och kommenterar anonymt. Kan inte låta bli att gå in på min blogg för att avundas lite grann.. Jag förstår att det måste vara jobbigt för dig att jag är så bra :) Puss!

      • sanna

        Rätt inställning Miranda – kan folk inte stå för sina åsikter är de inte värda att ta på allvar.

        Kan inte låta bli att förvånas över man väljer att lägga sin energi på att vara negativ. Blir man inte gladare av att själv sprida glädje ist för att sura?

        Nej, heja dig, ovasett toppform eller inte!

  2. Fia

    Åh, vad roligt att du ska vara farthållare på Lidingö Ultra! Jag ansluter mig till ditt team trogen bloggläsare som man är ;-) ska bli riktigt roligt! Krya på dig

  3. Då håller jag tummarna för att vi ses på startlinjen på lördag, för jag ska springa 12 km :-) Håll utkik efter korthårig blondin i grön NMT-väst och leopardbuff, det är förmodligen jag!

Comments are closed.