Utvärdering: Outnet.se

Hejsan alla.

Som bloggare får man lite olika förfrågan allt som oftast. Vilket jag mestadels hoppar över. Men just denna förfrågan om en utvärdering av Outnet.se kändes relevant för min läsarkrets, så varför inte? Utvärdera té-sorter och måltidsbars lämnar jag åt andra träningsbloggare däremot ;)

Första intrycket är natur och miljö. Sajten är ju trots allt i grunden grön. Okej. Friluftsliv! Charmig donna till höger med lera i ansiktet drar åt sig min uppmärksamhet. Så glad trots klegg i ansiktet, det där med friluftsliv måste vara roligt?

Inte supersnygg och flashig sida, men å andra sidan ger den det ganska hederliga intrycket av att vara stabil och jordnära. Och trots att det händer mycket på samma gång är det ganska enkelt att särskilja och inte förvirras.

Sökfunktion, nyhetsbrev och fyndhörna – check! Väljer Kök & Mat >; Frystorkad mat. Går att sortera på det mesta; pris, varumärke, lager osv. Bra!

Filmer på produkterna som fångar min uppmärksamhet nere till vänster, och som den bloggare jag är så hittar jag direkt till Outnet-bloggen. Frågan är bara om man ska kalla det blogg när det är 1-5 inlägg per månad. Här skulle ju enkelt personalens produkttester kunna läggas in. Oavsett så är ju artiklarna intressant, men en blogg i min värld skall uppdateras mer kontinuerligt.

Men åter till produkterna. Mina ögon dras till ”Löpning”. Trailnörden kan absolut hitta skor och annan utrustning för skogslöpning. Nästan så jag blir lite sugen på att lämna asfaltsråttan hemma, och ler åt tanken på att jag ska springa terränglopp de närmsta två veckorna. Finns det något att införskaffa? Produkterna är för övrigt pedagogiskt sorterade i olika kategorier med bilder. Sådant uppskattas när man är ute och söker.

Ser som helhet ut som en intressant och inbjudande friluftsbutik på nätet tycker jag.

Jag blir lite förtjust i avslutningstexten längst ner på sidan i alla fall. Jag är ju mer av det skönlitterära slaget, och tycker det är charmigt med en skönlitterär säljtext längst ner. Man drömmer sig bort lite grann.

Ja. Sådär vill jag också börja min dag.

Speciellt en sådan dag man egentligen ska till kontoret… ;)

2 Comments

  1. Anna

    Fräsch sida tycker jag.

  2. Måste vara ett tecken detta… hittade deras hemsida idag (med en dyr jacka) ser detta på din blogg och väntar på tecken från Gud eller någon på att jag kommer att kunna springa snart igen. jackan är en dyr regnjacka som jag skulle ha när jag i sommar springer från Abisko till Nikka (förbi Kebnekaise)

Comments are closed.