God morgon!!

Sen morgon och lite besviken över att inte vakna upp på ön.. Men annars vid gott mod! Hade myspyskväll med bästa familjen igår, och känner mig utvilad och glad efter många timmars sömn.

April är som sagt en ganska hektisk men rolig månad. Finns massor att ta itu med denna vecka som jag släpar med. Bara att kavla upp ärmarna.. nästan så det är bra att det är omladdning inför halvmaran med färre träningstimmar – så jag har lite extra timmar till övers.

Syrran undrade för övrigt hur jag kunde ”lägga om mitt träningsschema” för att anpassa en halvmara på 1 ynka vecka?

Men så är det inte förstås, utan jag har bra mycket mer framförhållning än så. Jag har årlig framförhållning för guds skull, och ser alltid hela året framåt när jag anpassar träningen. Sedan att det veckovis kan bli lite olika ibland, det är ju för att man får anpassa sig efter ork/motivation/skadeläge/tid/möjligheter osv. Men absolut att jag inte lade om träningen igår inför lördagens tävling. Nej nej :)

Dock så har jag ju inte tränat jättespecifikt inför halvmaran, men jag har verkligen försökt anpassa träningen åt kortare distanser och högre intensitet än tidigare.

20120410-090807.jpg

I övrigt fortsätter jag ju min väg i att bli vältränad på distanser från 10km till 48h.. haha… sådär sålänge jag har noll koll på vad jag verkligen vill satsa på i alla fall…

Inte helt optimalt I know. Men vad tusan. Ombyte förnöjer? ;)

Halvmara nästa i alla fall!

2 Comments

  1. Gött, blir det kungsholmen runt?

    • Miranda Kvist

      Jajamen, om jag lyckas få en plats! :)

Comments are closed.