Mot fastlandet

Sitter på färjan till Gränna. Snacka om att vi sprang på RÄTT dag. Lördag var det ju snölandskap, igår helt fantastiskt och idag lite tråkigt grått. Fingertoppskänsla? ;)

Tråkigt att lämna Visingsö.. Men men, va ska man göra, misstänker dock att en påsktradition är född…

20120409-093044.jpg

Jag känner mig fräsch i benen och jag ärligt säga att det kryper i dem.. Jag vill bara springa samma distans idag igen!!

Lägger band på mig själv. Försöker fundera fram det bästa upplägget för nästa vecka som faktiskt startar idag fastän det känns som en söndag. Med siktet inställt på Vällingby Halvmarathon på lördag och att gå för pers. Ska fundera fram bästa uppladdningen.

Jag har ju lite tid på mig om man säger så, jag är ju inte hemma i stan förrän efter tre.

God måndag ;-)

14 Comments

 1. Lisa G

  Kom snart tillbaks;)

  • Miranda Kvist

   I will :D

 2. Ullis

  Grattis till en bra helg! Jag ser fram emot ditt ½ marathonupplägg, ska i början av maj göra samma distans och vill gärna få tips på vägen.

  • Miranda Kvist

   Åh det är ju bara en veckas upplägg jag kör upp nu på bloggen :) Hör av dig om du vill ha några specifika tips!

 3. Att en påsktradition är född finns det inga tvivel om. Det är påskdagen det händer.
  Det är då man sätter sina distansrekord helt enkelt ;-)

  • Bra. Då vet jag.

 4. Sofia

  Glad Påsk Mirre – vilken kanonhelg ni har haft! Vad kul att knäet är med igen.

  Har en fråga angående årets Sommartåg.

  Grymt sugen att haka på, tänker att det är en bra möjlighet till personbästa. Samtidigt är jag långt ifrån en Ultralöpare (ännu!). Springer idag 1,4 mil i drygt 6-tempo. Är säker på att kunna utvidga den distansen snart men undrar hur det ser ut när ni springer tåget? Droppar folk av ibland och hur ser ”mininivån” ut? Finns följebil och vid vilken distans har ni första ”pausen”? Vad kostar kalaset?

  Kanon initiativ!

  • Innan Mirre hinner svara måste jag bara flika in med att KLART DU SKA MED! Du kommer fixa det galant. Överlämnar till världens bästa Miranda att dra resten… Vi ses!

  • Miranda Kvist

   Hejsan Sofia!! :) Vad roligt att du vill med på Sommartåget :) Infomailet kommer nu i början av nästa vecka med upplägg och kostnader :) jag lägger in dig på listan så du får det!! Hör av dig om du har frågor efter det // Mirre

 5. Kajsa

  Tack för igår bästa Miranda! Hoppas vi ses snart igen!:) kram

 6. Presently on subsequent week involving wearing, any stiching bought loose-fitting and so i were forced to grow it a powerful rs gold creator.When 6 7 days identical course of action from an additional area.

 7. Hey. Neat post. There is an issue with your website in firefox, and you may want to test this… The browser is the market leader and a huge component of folks will pass over your wonderful writing because of this problem.

 8. I needed to draft you that bit of note so as to say thanks a lot the moment again for all the fantastic solutions you’ve shared on this page. It’s so surprisingly generous of you to make unreservedly what exactly numerous people could possibly have marketed as an e book to get some money for themselves, and in particular given that you could have done it if you ever decided. These guidelines additionally worked to become a great way to be sure that many people have similar fervor similar to my very own to understand somewhat more when it comes to this issue. I believe there are a lot more fun moments in the future for individuals who check out your blog.

Comments are closed.