Omladdning pågår!

Förra veckan blev det ganska lite träning för mina mått mätt, ”bara” 10h. Beror mycket på två vilodagar och att jag helt enkelt hade lite svårt att få in extra träning. Men vem bryr sig liksom, när jag sprang längre än jag gjort på SJUKT LÄNGE!

Hela 69km och jag citerar mig själv från gårdagen när Suss och Lisa skrattade åt mig. ”Det är ju faktiskt typ långt”. Haha. Börjar inse att jag äntligen börjat närma mig ”normala” distanser. (För egen del alltså).

Men jag ropar förstås inte hej än och springer alla kilometer jag kommer åt. Nej, fortsatt fokus och upptrappning, och verkligen fortsatt alternativ träning.

Idag är knät varken ömt eller gnälligt, utan helt sig själv. Bästa påskpresenten ever!

20120409-114720.jpg

Nu är jag för övrigt väldigt van vid att träna ganska mycket volym igen, så att trappa ner inför lördagens halvmarathon känns intressant. Inget direkt problem, men lite tråkigt, jag vill ju mest bara träna jämt ni vet.

Men jag har i alla fall kommit fram till följande:

Mån (idag) – gör mig helt ärligt vilket som ifall jag tränar eller ej. Superfräsch i benen men jag kommer inte fresta knät med en återhämtningsjogg (även om jag vill). Kanske tusan får jag ut racern en stund?

Tis – enkel jogg el. korta intervaller 10*400m

Ons – enkel jogg el korta intervaller 10*400m

(har inte bestämt om intervallerna blir tisdag eller onsdag)

Tors & Fre – vila & rörlighet.

Lör – Vällingby Halvmarathon sub 1.38.39

Sön – Nerjogg FN-loppet!

Jag kör ju ett kul föreläsargig på torsdag kväll och kan lika gärna mosa in vilodag då, och likaså på fredag. Så jag känner mig löjligt pigg på lördag. Kommer säkert behöva väcka kroppen med 3-5km ändå. Sedan är det bara att brassa!!

Längtar. Kul att verkligen satsa på en halvmara igen för första gången på 6 (!!!) år :-)

1 Comment

  1. Du är ju så klooooooooook!!! Jävligt spännande med halvmaran på lördag!

Comments are closed.