Projekt Morgonmänniska!

God morgon allihopa!

Mitt projekt ”MorgonMänniskaMiranda” har startat! Även om det enda jag vill är att springa (och jag skämtar inte, var tvungen att säga till mig själv på skarpen igår) så blev det ingen morgonlöpning utan morgonpromenad idag. Då 32km avverkades i lördags är det nog enkelt att få lite hybris och brassa på kilometer – och riskera bakslag för knät – så jag körde ju spinning istället igår. Och idag kör jag styrka. Värsta duktig rehab’are jag är. Men så snart jag slutar ”spara in på kilometerna” så blir det alla möjliga långlopp och morgonlöpningar. Bara ett tag dit.. men jag ska komma till non-stop-löpning igen!

Så hursomhelst. Morgonpromenad. Faktiskt ett himla bra sätt att piggna till. Speciellt när det är jättekallt. Men mysigt att promenera på morgonen. 06.20 – återigen – gud vad ljust det är!

Är laddad inför en kul vecka!

Idag ska jag styrketräna som sagt innan det blir möte med Ultradistanskommittén (jag är med och arbetar för ultralöpningens framtid, det ni!). Imorn ska jag försöka avhålla mig från att springa genom att locka med spinning. Vi får se hur det går. På onsdag ska jag springa med värsta bästa löparbruttan som gör 211km på 24h (grymt) och på torsdag ska jag kanske ut och tugga terräng i Nacka. Om knät är med på noterna, jag är fortfarande alltid lite rädd för ”dubbla löpardagar” men jag tror nog att det kan gå. Fredag sätter jag mig på en buss till bästa Persgården. Där ska det cyklas på lördag och springas ruskigt långt på söndag! Suss ska brassa in 60km, men jag kommer vara sjukt glad för nya 30km, eller kanske i den bästa av världar 40km? Aktsam ska jag vara. Och sparsam. Veckan därpå är det ju tävlingsdags!

Så då fortsätter jag alltså med få löpardagar och ganska hyfsat med alternativ träning. Tänka sig. Minns fortfarande hur jag förra året redovisade månader med ”40mil och 0h alternativ träning”. Hahahaha.. Ajjjjjaaaa bajjjaaa! Aldrig mer!

Nu i veckan har jag i alla fall äntligen sprungit fler minuter än vad jag har gått på spinning. FATTA SÅ STORT! Finally! Nu går det framåt, tacka löparGudinnan!

Påsk = träning eller påskägg? ;)

4 Comments

  1. Vad glad jag blir då jag läser ditt inlägg! Inspirerande och motiverande!

    • och lite träning med när ja tnker efter ;)

  2. både och! blir längdskidor, löpning o mountainbike i fjällen!!

Comments are closed.