Extremen i sommarväder!

Hejsan bästa läsare!

Kvinnan kan springa igen, JIPPI!

Faktiskt hur bra som helst, eller alltså, det gick utan problem. Jag är på banan igen ;)

Så i suveränt väder och sällskap rullade jag runt ett varv på Extremen i Ursvik. Jag och Eric (även känd som NMT-Eric i vissa kretsar, därav fick han avsluta med armhävningar), tog oss an terrängmeckat!

20120519-174156.jpg

20120519-174219.jpg

Jag joggade ner 3km till starten där vi möttes upp. Vi körde på i hyfsad fart både uppför och nerför samtidigt som det snicksnackades. Supertrevligt :-)

Dessutom, tiden 1.18 (5.12min/km) på Extemen, ett av de tuffaste terrängspåren i Stockholm, måste anses som ganska god. Speciellt i värmen och med massa prat. Jag har ju faktiskt inte gjort den bättre än på 1.15 tidigare, så jag tror nog att det absolut finns inom räckhåll nu. På sikt är det sub70 jag ska sikta på nu när jag ska bli mer trailnörd än innan. Det är ju fantastiskt kul att springa terräng!

Nu måste jag rusa vidare på middag, men vilken bra dag det varit hittils. Vi har ju sommar kära vänner!!!

Hoppas ni andra haft en superdag!

20120519-174228.jpg

8 Comments

 1. Erica

  Härligt det ser ut!

  • Miranda Kvist

   Det vare :-)

 2. Härligt det ser ut. Imorrn kör vi Brunnsviken runt och avslutar med Hill of tears. 12.30 vid Rehab station (Frösundavik). Haka vetja.

  • Erik

   New balls: 930!

   • Miranda Kvist

    Åh hade vart kul ju!!! Men jag har bokat upp mig och ska testa duathlon :-) Hojta nästa gång!

 3. Thomas Lummi

  Sprang Extremen i lördags jag med. Det var så länge sedan jag sprang där så de hade gjort om banan på flera ställen. Skärpning! Måste dit igen snart.

  • Miranda Kvist

   Jajamen, glöm inte vilken fantastisk bana det är! :-)

 4. I beloved up to you’ll obtain carried out proper here. The comic strip is attractive, your authored subject matter stylish. nevertheless, you command get bought an edginess over that you would like be handing over the following. ill no doubt come more previously once more as exactly the same just about a lot incessantly inside of case you protect this hike.

Comments are closed.