In the game!

20120508-203843.jpg

Om jag plockade med mig den grymma löparkänslan från sjöarna in på gymmet?

Absolut!

Yes!

Tillsammans med bästa Mia så brände vi sönder låren och andra muskler inne på styrkepasset. Instruktören körde verkligen slut på oss. Ser grymt mycket fram emot torsdagens pass.

Dagens pass var som optimerat för löpningen. Mycket benböj, utfallssteg, utfallssteg på balansbräda, plyometriska övningar och så massa plankan, rygg och överkropp. Roligt dessutom!

Jag kan omöjligt få till ett sådant här effektivt och tufft pass själv på gymmet, så det är grymt att få det lite ”gratis” genom att gå på pass. Jag kan pressa mig igenom en halvmara på 1.34, men jag behöver lite hjälp att pressa mig på gymmet ;) Tur att vi alla har olika styrkor! Sedan när jag väl är på plats så tar ju tävlingsmänniskan över och jag pressar mig till max.. och då bränner det i muskeln..

8 Comments

  1. Johanna

    Sitter inne.. det regnar utomhus och dagen till ära bör vara av den mindre roliga sorten aka vilodag… så kikar jag in här och ser ovanstående bild! OM det rycker i löparnerven!! Tur att det regnar annars hade jag antagligen stått i hallen nu iklädd full löparmundering redo för äventyr (trots trötta och slitna ben och mot mitt bättre vetande..) åå andra sidan, ganska nice att springa i friskt regnväder också ;)

    När jag ändå skriver tänkte jag passa på att fråga om tips på bra löprundor i Stockholm då jag eventuellt ska flytta dit och plugga i höst. Kan tänka mig att du har några godbitar på lager? ;)

    Hade fint! Kram

    • Miranda Kvist

      Heyy! Visst är en regnrunda helt okej.. men jag är också mestadels solskenslöpare ;-)

      Löparrunda, MASSOR!!! Var i stan kommer du bo?

      • Johanna

        Jaao det är frågan :P har inte riktigt kommit så långt ännu, är fortfarande i ”hittanågonstansattbo-fasen” men förhoppningsvis i närheten av Stockholms Universitet, eventuellt i Solna.. men är tacksam för alla tips jag kan få! :D

        • Miranda Kvist

          Grymt! Då måste du kuta runt Brunnsviken (http://sv.wikipedia.org/wiki/Brunnsviken) eller min hemmaplan runt sjöarna Lötsjön och Råstasjön :-) Jag får visa dig !

          • Johanna

            Det låter verkligen inte fy skam!! Det får du mer än gärna göra :D Misstänker att jag kan behöva lite vägledning om(när?!) jag flyttar till storstaden :)

            • Miranda Kvist

              Härligt, hojta på :-)

  2. Mirre

    Hej! Måste först säga att jag beundrar din ambition! :) Sedan, tränar du på Sats? Vad körde du för typ av pass här? Vad rekommenderar du om man vill komplettera löpning med styrkepass? Tack! //M

    • Miranda Kvist

      Hejsan Mirre (snyggt namn!)
      Jajamensan, jag tränar på Sats. Jag kör oftast crosstraining eller shape (funktionell styrka). Tycker jag är helt klart effektivt och ger en helkroppsstyrketräning. Ibland kör jag även kettlebells på gymemt. Annars blir det mycket alternativträning iform utav spinning också :-)

Comments are closed.