Run Mirre run

Spenderade precis läskigt mycket tid med att titta igenom en massa bilder från det år som har passerat. Fördelen (?) som bloggare är att du har bilder. MASSOR AV BILDER. Det måste vara få människor som har minst en bild från varje träningspass de genomfört de senaste åren… haha…

Men det är häftigt. Jag minns tillbaka enkelt. Ser en bild och kommer ihåg känslan från passet. Grymma pass som mindre grymma pass. Men framförallt så är det ju mest bara grymma pass ;) Grymma sällskap, grym miljö eller grym känsla. Bortskämd Mirre.

Känns gött att se det en kväll som denna då jag är halvt förlamad. Okej. Man får inte skämta så. Men om jag säger att jag inte tar ett steg extra i onödan, då förstår ni att både skav och blåsa är illa. Men för att bibehålla er som läsare får ni ingen bild på det ;)

Ni får denna istället!

3 Comments

  1. Linn

    Hej Miranda!
    Jag håller på med klassikern och klarade av vasaloppet i vintras, nu står vätternrundan på tur och jag börjar bli riktigt nervös! Kan du inte skriva ett cykelinlägg med dina bästa tips? Typ kläder och utrustning på rundan, energi att ha med sig och upplägg av loppet? Det vore toppen!
    Jag såg för övrigt dig i söndags när du var ute och rullade, det såg snabbt ut ;)
    Tack för en superbra blogg! :)

  2. Blåsor är inget att skoja om. Jag fick en extremt ilsken en förra sommaren, blev inte bättre av att jag var och sprang i fjällen heller. Tillslut blev jag av med den men nu uppkommer ofta blåsor på exakt samma ställe (kolla ej om du är känslig http://annakutar.blogspot.se/2011/07/nar-kolet-blir-en-diamant.html)

    Mitt förslag är antiseptisksalva och att köpa sådan där liktorn skumgummi för att avlasta runt blåsan för det blir värre av tryck.

  3. Vilken fantastiskt härlig bild!

Comments are closed.