Statusuppdatering

Måste börja med att tacka Micke för grymt coola bilder! Se hans sida här!

Nej det ser ju faktiskt inte ut att gå som en dans direkt. Ser ju mest pinad ut.. ;) Men bra pinad. På något vis. Bara så ni vet!

Status!

Förra veckan gick till historien med vila all time high. Eller nja, inte på riktigt då, men bra mycket mer vila än på väldigt länge. Det kändes kan jag meddela. Har känt mig ohyggligt fräsch sista dagarna på veckan. Om det inte vore för (förbannade) ting, skavsår 1 (vänster tramdyna) och svarsår 2 (insida lår) så hade det aldrig blivit denna mängd vilodagar. Men men. Vila är ju också bra skit, och speciellt strax innan maran.

Idag är vänster trampdynan igång och gör ohyggligt ont igen. Klarade mig ifrån det i lördags och till viss del igår, även om jag flämtade av smärta några gånger när jag tryckte ner foten på någon liten småsten. Skavsåren på insida lår gjorde mig lite cykelsvag igen.. hehe.. men jag gör vissa framsteg där. Kunde ju nästan sitta på cykeln.. bara det liksom. Sådant ska man inte ta för givet längre ;)

Så bortsett dessa små (jobbiga) ting så är formen GOD. Faktiskt så är den grym. På onsdag smäller Milspåret. 10km platt grusväg/stig. Absolut ingenting ska få hindra mig från att göra en supertid. Ni som har varit med länge vet hur mycket att slå detta PB betyder för mig. Och tamefan, så här nära har jag då aldrig varit.

Jag tänker inte ta ett löpsteg innan dess. Och jag kommer äta massor och känna nervositeten komma ”är jag tjock i halsen??” osv. Ni vet. Den där grejen.

Men på onsdag står jag på startlinjen. Tuta och köra är det som gäller.

5 Comments

  1. Den ofrivilliga triathleten eller hur var det nu?

    Har gjort ett inlägg om ”problem” som tjejer kan få vid träning fyll gärna på om ni stött på egna problem!

    • Miranda Kvist

      Hahaha… ajuste så var det ju!!

  2. Skavsår på insida lår? Hur har du fått det? Av sadeln? Låter skitjobbigt! De där läskiga brännskavsåren man kan få om de korta shortsen glider upp när man springer och låren skaver mot varandra är ju riktigt vidriga, så jag lider med dig om det ens är i närheten!

    • Miranda Kvist

      Alltså detta är inte av denna jord.. jag har aldrig haft såhär ont faktiskt ;D Går omöjligt att uhärda nästan.. haha

  3. Hur grymt som helst! Och klart man ska se lite plågad ut under ett sånt race, bloggposen kan man ju alltid köra efteråt. :) Grattis till en grym prestation!

Comments are closed.