Stort grattis till era prestationer!

Hej Duracellen!

När du föreläste i Trollhättan så fixade du in mig till att lyssna på din och Susannes föreläsning vilket jag än idag är tacksam över. Efter det så pratade vi lite och jag avslöjade att jag skulle springa Göteborgsvarvet till våren (igår).

Nu är det gjort! Jag hade en kropp som svarade mycket bättre än väntat och det bara flöt på genom hela loppet! Hade som mål att ha kul och det hade jag verkligen och jag kom även under två timmar på min tid 01:55:08! Jag gjorde det dessutom utan några problem alls och njöt hela vägen!

Utan din blogg och dina ord som peppar mig till träning hade det nog aldrig gått lika bra! Tack så mycket för all hjälp till en sådan fantastisk gårdag!

Stort grattis till Sara för din fantastiska prestation! Dessutom tack för din finfina kommentar, blir så glad. Grattis igen! Och även till alla er andra som fullföljde Varvet i lördags. Jag vet att ni var många som var nervösa innan, och jag spenderade långa stunder med att peppa vid mail. Så underbart kul att det gick så bra!

….Så nu då?

Var stolt över din prestation.

Njut!

Var kung helt enkelt.

Tappa inte fokuset i träningen, men titta ej heller på nästa utmaning direkt. Ta en liten njutare-paus. Lediga dagar. Lugn träning. Belöna dig på det sättet du vill bli belönad.

Stressa inte till nästa utmaning direkt. Lättare sagt än gjort (jag om någon vet, jag vill ju oftast ha 13 grejer på gång samtidigt). Men försök vara i nuet och ge dig själv den klyschiga, än dock fantastiskt trevliga, klappen på axeln. BRA GJORT!

Sedan i höst börjar vi blicka mot marathon kompisar, då kommer löpcoach Mirre igång på riktigt ;)

1 Comment

  1. Louise

    Härligt, jag bar med mig dina peppord från inläggen i förra veckan under de sista kämpiga kilometerna, de var guld värda då! Stort tack!

Comments are closed.