..och så börjar vi om

Idag är det ingen titel a’la ”Ny vecka, nya tag!” Nej nej. Jag är en tröttmössa idag.

Jag har ocks¨å en stor blåsa under vänsterfoten (jag som aldrig har fått en blåsa ungefär) som förmodligen uppkommit av 2h blöta fötter i blöta skor. Helt klart värt det, men den smärtar varje gång jag går. Sedan har jag typ skavsår på insida lår av att jag har trappat upp cyklingen. De senaste 2 veckorna har jag ju gått från noll cykel till 16-17h. Och då händer sådant här. Vadå skonsamt med cykling, det bränner utav bara hel**’ ;)

Så jag ser förmodligen ut som ett fån när jag går. Aj. Aj. Aj. Aj.

Sedan trötta ben på det. Haha. Snyggt jobbat Mirre.

Så idag blir det knappast ett Duracell-liv. På sin höjd lite styrka. På sin höjd. Men imorn ska jag terränglöpa lite innan jag åker ner till Persgården på onsdag. Där vankas det visst cykel på torsdag och löpning på fredag. Ja förutom massa, massa, business-snack med kompanjonen. Lördag är jag hemma igen, och Stockholm bjuder ju på massor av skoj i helgen. Man kan roa sig uppför hammarbybacken eller ute i förorten. Och kanske testa en första duathlontävling på söndagen. Vore ju mer än skoj. Ja, så länge jag slipper komma sist ;) Jag är lite nyfiken på hur jag ”ligger till” cykelmässigt. Det har jag ju verkligen ingen aning om, så att blåsa på 5km löpning  + 20km cykling + 2,5km löpning kanske borde bli söndagsgörat. OM jag är taggad. Och känner att det är värt det bara några dagar innan en satsning på milen

 Shit.. och sedan är det typ Stockholm Marathon. Känns det i alla fall. Galet. Då är det ju sommar på riktigt.

Nej, nu måste jag kicka igång skallen och sluta drömma om lopp hela tiden.

God måndag på er!

4 Comments

  1. Milen vad ´r det för skit. Säg Ja. Ja. Ja. Ja. till cyklingen! ;-)

    • Miranda Kvist

      Hallå Fredric, välkommen tillbaka :-) Blir ju lite kortare distanser nu så länge jag rehabar knät vettu.. men så, nästa år blir det både snabbhet och ultra. Då ska jag bli livsfarlig ;)

  2. Ullis

    Heja, Mirre! Dina inlägg osar energi och jag tror stenhårt på ditt duathlonlopp, du fixar det!

  3. Åsa

    Den här gamla långdistansaren ska köra duathlon på Söndag…så sista blir du garanterat inte!!

Comments are closed.