27 timmar senare

2 veckor och 27 timmar träning. 2 vilodagar. Okej inte överdrivet många timmar, men ganska mycket ändå. Eller ja, beroende på vem man frågar egentligen.

Men jag tycker det är ganska bra i antal timmar. Men det som verkligen känns idag är att det inte bara har handlat om mängd, nej det har ju varit många tuffa pass helt klart. Intervaller, dubbla pass, bra styrka och för att inte tala om 2 stycken halvmaratävlingar i form av Kungsholmen Runt och Kolmårdstrailen.

Så ikväll är det jag som är seg. Trött. Tog mig 2,5h att faktiskt komma upp ur soffan i eftermiddags bara för att gå och handla. Okej, nu ska ni inte tänka ”Herregud, hon måste vila!!” utan jag har koll på läget. Jag har haft ett sjukt flyt i träningen och energin på sista tiden och verkligen anammat det. Kört två boostveckor i mängd och kvalitet.

Men nu är det ju 3 veckor kvar till maran. Dags att dra åt tyglarna en aning. Inte så överdrivet under nästa vecka, men i och med lite resande så kommer ändå mängden minskas. Och sedan är det bara 2 veckor kvar. Formtoppning.

Men oavsett hur trött jag var idag så finns trycket där. Just nu kan jag inte blunda för det. Jag är på gång :-) Och det är nästan så man blir både rädd och paranoid och undrar när ”den goa känslan ska försvinna?” haha. Tänker precis sådär som man inte får ;) 

1 Comment

  1. Haha Mirre, jag brukar ha i snitt 6 h träning per vecka och ca 20 km, å då tycker jag att jag är DUKTIG, å så drar du till med 27 h på 2 veckor och tycker att ”det inte är så mycket”, nej vet hut tjejen, du ger ju oss ångest med mindre!;);)
    Men, keep up the good work! :)
    /Finlands hurtiga latmask ;)

Comments are closed.