Vadå grisväder?!

Hade lite svårt att förstå vad Jenny menade när hon sa att det var grisväder?

Haha ingenting skulle hindra mig från att springa, speciellt inte regn! :-) 

Och runda blev det. Inga intervaller även om jag hade funderat på det. Men jag insåg att det har varit ganska tuff träning i många dagar tillbaka och idag var det inte intervaller som kroppen ville springa. Istället mosade den gärna en massa kilometer i regnet med Jenny och Krister, mycket trevligt!

20120510-211844.jpg

Typ 5km med Krister, 2km med Krister och Jenny och sedan 5km med Jenny. Haha. Jag var värsta löpartaxin :-) och sedan rusade jag hem 1km. Totalt 13km ganska enkelt trots trötta ben (lätt fart 5.37min/km).

Tvättbjörnen gjorde entré i hissen. Dyngsur som tusan!

20120510-211858.jpg

Sedan hade jag BRÅTTOM!

I vanliga fall sticker jag bara upp och hämtar inneskor och sats-kortet. Men nu var jag ju blöt in på bara skinnet av några extra regnskurar, och jag ville knappast frysa ihjäl på gymmet och riskera sjukdom.

Så mina 2min hemma i lägenheten blev en KAMP!

Försökte få av mig min dyngsura sporttopp med mina stelfrusna fingrar… hahah! Jag skrattade t.o.m åt mig själv. Och när den var av, hur tusan sätter man på sig en helt torr topp?? Höll på att vrida axlarna ur led, det var helt jäkla omöjligt!

Så halvt påklädd/avklädd rusade jag ut ur porten och ner till gymmet i jakt på min biljett till passet. Måtte jag få en biljett!!

20120510-211907.jpg

Grymma sällskapet Mia och Jenny!

Jorå! Jag fick en biljett, och mitt grymma sällskap var på plats redan. Thaaaank god!

Sedan var det Åsas tur att leka med mig. Haha. Jag var helt slut i tisdags efter hennes pass, och träningsvärken sitter ju kvar än. Slet. Krigade. Kämpade.

Det har varit många träningstimmar i sträck och ingen träningsfri dag lör-tors och det kändes. Det kändes mina vänner! Jag må ha haft sjukt med flyt, och även idag kände jag mig stark, men all träning tar ju även ut sin rätt. 20min kvar av passet börjar jag sega ihop. Fokuserar. Kämpar.

”Jag är ett muskelpaket. Jag är ett muskelpaket. Jag är ett muskelpaket.”

Jenny som är vrålstark har nästan samma vikter som jag har. Jag känner viss framgång. När jag började träna styrka i höstas hade jag flugvikter i jämförelse med Jenny.. så visst har det gått framåt tamefan.

Sliter.

Snart över.

Och vila.

Ligger på den där yogamattan som en slagen hjälte när alla andra börjar strecha. Kan liksom inte.. Luften är UR mig. Slut. Trött. Glad. Men trött. Endorfinhög men körd… 1h styrka och jag har nått gränsen. Torsdag är optimerad.

Snabbare. Starkare. Ett steg närmre. Vila nu. Tack!