Vårruset 5km – 19.55 – topp tio?!

Hallå vänner!

Tusan, det var INTE enkelt att komma till start idag. Hahahaha… och jag kom verkligen med andan i halsen efter fotograferingen. Hittade knappt mina kollegor innan start, vilken stress ;)

20120529-214754.jpg

Men till slut hade vi då samlats. Tages Angels som vi kallades. Ja det kan man verkligen undra varför? Men vi jobbar ju på Tage Lindblom, så wtf, Tages Angels blev lite passande ändå!

Så tacksam och glad över att mina stackars kollegor till slut låtit sig luras iväg till ett löparrangemang. Moahahhaha! Nu jäklar är det fast !

Lite pepping och foton sådär innan start. 5min senare skulle jag vara i startfållan, men vad gör man inte för lite bilder?

20120529-214813.jpg

20120529-214806.jpg

20120529-214821.jpg

Sedan var det då dags att mygla sig in i TÄVLA-startfållan. Ganska knapert med folk. Visste inte riktigt var jag hade benen. Knappt uppvärmda och GPS-en hade ju på håret hittat satelliten innan vi var tvungna att ställa upp. Oh well. Mata Mirre, mata!

Starten går och det är ju bara att kubba på. Några brudar försvinner direkt, men jag ligger på ganska bra i strax under 4tempo. Det är ju ”bara” 5km hör jag mig själv tänka. Som en lång intervall typ…

Springer i stort sett själv hela loppet. Och inte finns det mycket publik heller. Manar på benen så gott jag kan och trycker på friskt uppför och nerför. Vad har man att förlora liksom, resonerar jag. PRESSA!

Dock är det verkligen en fördel att springa lopp där män också ingår, för attans vad ensam jag kände mig! Ingen bakom mig eller framför mig, var var alla de där 16000 brudarna som skulle springa??

Haha. Jag är inte van att ligga såhär långt fram helt enkelt.. ;)

Lite segare mitt på loppet men sedan fortsatte jag bara mata på. Kan inte riktigt säga om jag fick feeling eller inte. Stundtals flög jag fram, och stundtals var det mest segt. Framförallt så var det ju typ slut innan jag hann börja, kände jag lite halvt. Blev passerad av två tjejer sista kilometern, men plockade en av dem med en riktig praktspurt och kom precis in under 20 min!

19.55 tror jag att det blev till slut. Haha.. och jag ryckte nästan lite på axlarna åt tiden. Det var ju ganska okej ändå… HAHA?! Jag blir förvånad över mig själv. Ganska okej? Det är ju egentligen sjukt bra, jag har ju knappt kunna drömma om sådana här tider på år och dar!!

Men känslan är väl att jag inte riktigt kunde plocka fram allt jag hade pga stressen inför osv. Men det är ju GRYMT, för att jag ska mata ner den här tiden en del. Jag ska våga köra 5km-lopp, sådant jag hatat tidigare. Det är ju kul det här med att vara snabbt också!!!

..och någonstans kring topp tio hamnade jag till slut. Tack alla ni som hojtade ”Heja Miranda”, alltid lika peppande :-)

20120529-214830.jpg

Gladast var jag i alla fall inte över min prestation, utan Lottas prestation!! Min kära kollega och adept har jag jobbat med i ca 3mån och nu har hon gått från att ogilla löpning, till att gilla löpning samt göra värsta prestationen ikväll. 5km på 27min! Det fick mig verkligen lycklig!!

20120529-214838.jpg

Det blev en skön kväll med gänget i kvällssolen. Värmen var inte med oss, men stämningen var på topp! Bästa Sissi och Jessika tog sig runt med leenden, och vår ”materialare” Tobbe (som stackarn tvingades med som support) verkade också haft bra trevligt. Han och Mattias började redan spåna på lopp där även de fick vara med och kuta..

Sammantaget en himla mysig kväll. Värsta grejen.. börjar göra löparkompisar av mina kollegor också.. haha jag kommer inte nöja mig förrän alla människor springer ;)

26 Comments

 1. S

  Grymt imponerande! Sub4 är respektingivande. Kul att se att det går så bra – du är en inspirationskälla!

  • Miranda Kvist

   Tack!!! :-)

 2. Du är en stjärna som vanligt! Snyggt sprunget och härligt med löparglada kollegor :)

  • Miranda Kvist

   Tack Pernilla, så gullig du är :-)

 3. 1453911028 Adult Crystal Voice

 4. Groupe Scout SaintFranois dAssise Veyras Mige Venthne Galerie Meute 2011 Meute Thtre DSCF7926 Copier.JPG

 5. Super Chili Cookoff Day01

 6. Compliance Audit by Informatics Singapore Informatics Valenzuela

 7. The Bureau XCOM Declassified ter DLC exclusivo no Xbox 360

 8. Gstebuch Musikzug der Freiwilligen Feuerwehr Legden

 9. Can You Think Yourself Thin Metro Mind

 10. IL COMMERCIALE FA MARKETTE

 11. Shiloh Blog Shiloh School of Language Development

 12. Standard Rugby Club Chaudfontaine News Reprise des entranements.

Comments are closed.