Nedräkningen pågår…

Men inte gör det mig så mycket. Nära Stockholm Marathon just nu. För varje dag accepterar jag mitt beslut att inte köra fullt ös medvetslös i mål mer och mer. Faktiskt så att jag kan erkänna att gårdagens 5km mosande på asfalt ömmade högerknät yttepyttelite, vilket ger mig ännu mer styrka i att hoppa av på lördag. Det blir en intressant mental battle dock.

Som ni vet är jag ju min egen coach, och mina kvalitetspass gör jag ju själv. För att höja min kapacitet ytterliggare kring snabbheten är det kanske dags att kolla på hjälp utifrån. Visst har jag kommit långt helt själv, men en snabb träningsgrupp kanske är redo för mig (eller jag är redo för dem?). We will see…

Men nej, någon ultralöpning är ju inte bortglömd. Men jag blir lite mer strategisk och långsiktlig i min planering hela tiden. Nöjer mig inte med att springa ultradistans i framtiden, jag ska springa ultradistans jäkligt snabbt. Men det blir ett långsiktligt projekt som jag ska vagga in er i med tiden.

Tjollahoppsan, vad roligt allt är just nu förresten. ”Skuggan” Stockholm Marathon kan inte ta ner mitt humör. Det är på topp, life is good mina vänner. HA EN GRYM DAG!

7 Comments

  1. Nu är det bestämt. Jag tacklar dig av banan vid Rålis :)

    • Miranda Kvist

      Haha bra som sista-alternativ ;D

  2. Kollar på bilden och undrar om det inte är längdskidsproffset Anna Haag man ser där med startnummer 18454. Håll med om att det är likt!

    • Miranda Kvist

      Stämmer bra det! Kom in 2a tror jag :-)

  3. C

    Du skulle tagit rygg på Anna:)

    • Miranda Kvist

      Haha jag försökte ;D

  4. You completed a number of fine points there. I did a search on the subject matter and found mainly people will agree with your blog.

Comments are closed.