Morgonmys

Hela gänget är uppe med tuppen idag. Just nu köar jag för att få frukost på Huttopia (det enda stället med nätverk, dock inte så stabilt) så man vet inte alltid om man får upp inlägg ;)

Dagen till ära gäller ”3 hour run/hiking around 27lakes” och det ska visst vara fantastiskt vackert. Känner mig minst sagt taggad. Kommer välja den långsammaste hikinggruppen, då vi ska vara ute mist 3h och jag vill inte köra 3h löpning dagen innan 45km-loppet imorn. Hursom, så ser det ut att bli fint väder och humöret är på topp bland folket. Min nya spanska vän Carlos och jag pratar massa italienska, och så försöker jag mig på diverse franska meningar med fransoserna osv. Det är rätt kul, till slut vet man inte vilket språk man pratar med vem ;-)

20120706-064753.jpg

Morgonens frukostvy går inte av för hackor, va?!

2 Comments

  1. Sjukt vacker plats! Vart är det exakt och hur kommer man dit?

  2. Mia

    Jättefint! Njut vännen! Men det verkar du ju göra… :)

Comments are closed.