Sommartåget 2012 – 45km med bästa tåget!

Som vanligt är det oerhört svårt att sammanfatta så mycket kul och så mycket glädje i ett och samma inlägg, så jag kommer nog låta bilderna tala rejält denna gång :-)

Men det finns MYCKET att komma ihåg!

Glädjen över att se över 60 personer samlas på Jönköping Central på lördag morgon för att vara med på Sommartåget 2012. Häftiga Henric utklädd till kossa, och så Roxen med kjol (?), och Danne med badmadrass!! Alla med STORA LEENDEN, både tidigare kända ansikten och nya ansikten. Miranda med största leendet när Superwoman kutade omkring och hälsade på alla!

Laddade arrangörer!

Känslan av att få släppa iväg tåget var GRYMT!! Vi tog över Jönköping när vi började vår löpning mot Gränna!Jag hade som vanligt oerhört skoj när vi löpte i gemensam trupp bort till Cafe Kackel första 18km till kaffet och fikapausen. Min egen löpning tänkte jag inte en enda tanke på, då jag hade fullt sjå att roa mig med att lära känna denna grymma grupp!

Alla jobbade på vackert och efter fikat var der dags för 3 olika fartgrupper: Snabbgruppen 5.30min/km, mellangruppen 6min/km och partygruppen 6.30min/km plus gång i backar. Det funkade klockrent, och jag skötte partygruppen längst bak. Skrattade mig igenom milen med min kossakompis Henric haha :-)
Väl framme i Ölmstad efter ca 28km så fick jag i mig lite vatten och en kaffe. Man kan säga att det är tur att jag kan springa långt och länge på skratt.. för att jag glömde helt bort att fokusera på min egen löpning. Men men, det var ingen fara, min energi var på TOPP. Hade för skoj :-)

Och rullade ner till Gränna med sista-löparna innan vi tog färjan över till ön.Väl på ön sprang vi i samlas trupp sista 4-5km med musik som Håkan fixade fram. Jag började peppa alla inför den kommande festen, JÄKLAR SÅ VI SKULLE DANSA!Sommartåget är ju inte bara ett LÖParrangemang, utan ett socialt arrangemang. Löpningen är bara hälften av eventet. Det sociala är nästan ännu större! Fokuset ligger på att ha riktigt skoj tillsammans helt enkelt. Så efter löpningen var det förstås dags för lite fördrink, middagsbuffe och ännu fler skratt. Många timmar och tuggor senare började vi slussa folk vidare till Värdshuset där det lovades partaj. Som utnämnd partyclown tog jag förstås på mig rollen att få upp alla på dansgolvet många gånger om! Och man kan tro att en grupp på 40 personer med 45km i benen skulle banga festen men ICKE SA NICKE, som vi dansade!!!!

Jag brände garanterat mer energi på dansgolvet än löpningen i alla fall.. haha… och det finns en hel del vittnen till det ;)

Avslutningsvis en trevlig promenix hem till hotellet i tid att solen gick upp.. och ett FANTASTISKT dygn var fulländat.


Jag är bara lycklig och glad över det senaste dygnet. Sommartåget är och kommer alltid vara något speciellt, ROLIGT från start till mål!

STORT TACK TILL ALLA SOM VAR MED och deltog, och till er andra – varmt välkomna till Vinterns tåg!!!!!! 

68 Comments

 1. Tack för en toppenhelg!

  • Miranda Kvist

   Tack detsamma!!! :-)

 2. Ida

  Jag säger detsamma, tack för denna helgen! Jag var fortfarande hög på lycka när jag vaknade kl 5 i morse! :)

  • Miranda Kvist

   Fantastiskt kul att träffa dig Ida, nästa gång springer vi hela ihop :-)

  • Robert/Nick: Thanks for suggestions. I may have an interest to check on regarding any kind of gains towards your SEARCH ENGINE MARKETING advertisments when this really is integrated. wow gold http://www.goldwow.nl wow gold

  • Young and old alike, and persons from all walks of life, can and do greatly benefit from the knowledge of CPR and first aid.

 3. Vilka härliga bilder, och vilket VÄDER! :D När går vintertåget? :)

  • Miranda Kvist

   Helena!! Varmt välkommen den 15:e december!! :-)

 4. Tack själv bästa Mirre! Helt klart det roligaste tåget hittills. Kan dessutom hålla med om att dansen tog allra mest på krafterna. Jag svettades mer på dansgolvet än under de 45 kilometer som vi avklarade :)

  • Miranda Kvist

   Haha tåget blir bara BÄTTRE OCH BÄTTRE!! Tack kära vännen för i helgen :-)

 5. My partner and I stumbled over here by a different page and thought I should check things out. I like what I see so now i am following you. Look forward to looking at your web page again.

 6. Maryam Khojasteh Research Assistant Food Systems Planning and Healthy Communities Lab

 7. Weihnachtsfeier 2007 ASbH Augsburg

 8. restaurante da Nenzinha

 9. PARAFARMACJA LIZAKI DES.26g LIZAKI DES.26g Sklep spoywczy

 10. careers24x7 SAIL Burnpur Recruitment 2013

 11. Cervelo R5ca is the crown jewel in the Rseries

 12. Moccasin Open 2010 Day 1 Round 2 photos Above Gravity

 13. G.B.Pant Engineering College, Delhi admission, placement, jobs in india College Khabar

 14. CHOLCHAN PATTAYA RESORT 3 , ,

 15. Robert Warbreccan Station

 16. IWTP TAMBO Gallery TAMBO Garelly 2010 untitled

 17. Festejando a Mam

 18. Hozzszls Vlasz Elad telefon dvzlet a VVH kln hivatalos WEBoldaln

 19. Chris Brown Could Be Heading To Jail, Charged With HitAndRun

 20. I just acquired these runescape gold today. The very best I have ever purchased. Not these. They’re so good and you can bring them virtually everywhere. I’m bringing them right now and wow these are greater than slippers. Over-all I will get yet another just one and some for my family. It is perfectly price the money.

Comments are closed.