Anmäld till Axa Fjällmaraton 2013!

Såklart! Det går ju inte att låta bli ;) Jag ska ha revansch!

Jag vill springa banan på nytt. Svettas, stånkas och geggas deluxe!

Jag har sprungit många lopp i Sverige.. och bland de coolaste måste ju Axa Fjällmaraton hamna. Stockholm Marathon må också vara en fest, men Axa Fjällmaraton är en upplevelse man inte ska missa :-)

Anmälan öppnar idag. Sannolikt tar startplatserna även slut idag. Skynda skynda!!

Jag kommer för övrigt inte att springa i soloklassen. Nix, jag ska mosa som en galning i mix-klassen!

”Slarvern och pedanten” kommer att ge allt i mix-klassen och leverera en grym placering. Träningen börjar nu! Jag kommer att slita som ett as för att försöka hålla jämna steg med min supersnabba kompis Eric. Han gjorde Axa på 4.56 nu senast.. så jag har en del att träna på. Dock tycker jag inte 6h representerar mig alltför väl, men likväl måste jag träääääääna för att hålla jämna steg med snabbfotingen.

Shit. Jag är redan nervös!

Draglina, dubbla vristskydd, energigel och sedan bara SCHWOOOOSSSHHH!

 

5 Comments

  1. Sonja

    Inspirerande!

  2. Sandra

    Bra lagnamn, men vem är vem?

  3. Yey!!! Satan vad kul!!! Jag är också anmäld :)

  4. Anna

    Vad kul! Men jag är faktiskt lite förvånad att du vill göra det igen då du inte alls såg ut att ha kul under loppet, varken vid starten eller senare under loppet (innan stukningen alltså). Men på det igen bara!

    • Miranda Kvist

      Alltså, för mig är det skillnad när jag tjoar och stojar på lopp för skoj skull. På axa var jag nog ganska fokuserad i min egna värld vid starten, sedan superbesviken pga trötta ben och sedan urless pga stukningen. Inte ens jag ler då ;-)

Comments are closed.