Att vara en do’er

Vissa saker är jag fantastiskt duktig på ATT göra. Som att blogga exempelvis, bra vs dåligt är relativt, men ATT blogga är jag faktiskt bättre än de flesta på. Om man räknar i inlägg och så menar jag.

Vad jag menar är i alla fall att ibland är jag verkligen en DO:er. En GÖR’are. Självklart inte när det kommer till städning, eller att typ packa upp resväskor eller ställa upp saker på vinden osv. Nej nej, men det vet ni redan.. där är jag motsatsen.

Men annat är jag faktiskt ruskigt snabb på. Som att hoppa på kuligheter. Se noll problem. Som med Trail Lago d’Orta, en idé som dök upp igår.

Jag har sytt ihop en resa med flyg till Milano. Supermysigt häng hos en kompis jag verkligen saknar i Milano, sedan ett tåg till Novara dagen därpå, där hämtar tävlingsledningen upp mig för att jag inte kommer längre än så. Kör mig till nrlappsupphämtningen (det är service!). Sedan tar jag mig till B&B’t. Sover, laddar och ställer upp i 63:an. Kommer förhoppningsvis i mål(!). En annan italiensk kompis kommer och firar på lördagskvällen i Poglia. Söndag tar jag tåget tillbaka till Milano. Väl på plats middagsbjudning med Milano-polaren, och ytterligare en natt i Milano, och sedan flyget hem på måndagen.

Jag måste bara trycka på knappen. Haha.

Typiskt mig. Här är jag liksom inte slö alls :-)

Men liksom. Tänk att komma springandes här!!!

8 Comments

  1. Britta

    Skulle inte du vila foten? :)

    • Miranda Kvist

      Jorå, men det är 2 månader bort :-) Ingen satsning rent tidsmässigt annat att ta sig runt !

  2. Du är inte bara en do’er, du är j-kligt häftig också!

    • Miranda Kvist

      Hahaha… tack Jenny!!!

  3. Du vet vad som gäller:)

    • Miranda Kvist

      Haha DO IT

  4. Pernilla

    Härligt!!!
    Vilken service :) Miljön? otroligt attt få springa där :)

    • Miranda Kvist

      Servicen var att de kom och hämtade mig vid tågstationen och körde mig till nummerlappsutdelningen.. himla lyxigt :D

Comments are closed.