Coaching, vilse och söderböna!

Dagen började på toppenbra sätt! Körde löpcoaching med Maria längst med Karlbergskanalen. Maria är en av mina onlinecoachingadepter (långt ord!), som tog kontakt med mig sedan ett tag tillbaka via bloggen. Nybliven löpare sedan våren, och snart med halvmaramål och stundande fjällmara-mål nästa år. Hon kommer lyckas superbra! :-)

Det blev lite löpskola, löpteknik och lite fartlek. Sedan i övrigt lite diskussion om det mentala, hur man ska övervinna svackor och negativa tankar under löpningens tyngre bitar. Osv. Bra Maria!

20120819-173733.jpg

20120819-173743.jpg

Sedan rullade coach vidare mot Södra station för core-pass. Lyckades springa fel (vad tusan??) och sedan tyckte jag det var så mysigt att springa att jag fortsatte runt Söder en bit istället för passet. Njöt av ”dagen-efter-ben” – pigga men ändå tydligt att de gjorde något under gårdagen. Tänkte på festen på söder bara några timmar tidigare när jag passerade zinken.

15km totalt för en glad Mirre. Och nu kaffe och löpstyrka med Jenny! Mycket roligare än ett bålpass på gymmet :-)

6 Comments

  1. Siri

    Bilderna fungerar inte!

  2. ”Sedan i övrigt lite diskussion om det mentala, hur man ska övervinna svackor och negativa tankar under löpningens tyngre bitar” Miranda kan du inte berätta lite mer om detta? Jag skulle verkligen behöva lite hjälp mot de där elaka tankarna som kommer ibland

  3. 301 Moved Permanently I was suggested this website by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my difficulty. You are incredible! Thanks! your article about 301 Moved Permanently Best Regards Cassetta Cassetta

  4. I must say, as considerably as I enjoyed reading what you had to say, I couldnt help but lose interest after a while. Its as if you had a great grasp around the topic matter, but you forgot to include your readers. Perhaps you should think about this from more than 1 angle. Or maybe you shouldnt generalise so very much. Its better if you think about what others may have to say instead of just going for a gut reaction to the topic. Think about adjusting your personal thought process and giving others who may read this the benefit of the doubt.

Comments are closed.